Hør den første sang fra 'Vaiana 2'

Se også den nye plakat
'Viana'
(© 'Viana' / Disney)

Til november vender Disney tilbage til universet fra en af deres mest populære film i nyere tid. Det sker i Vaiana 2.

Med under to måneder til premieren har Disney nu sluppet en ny forsmag løs, hvor vi samtidig kan høre de første takter til en af filmens nye sange.

Derudover er der også landet en hel ny plakat til 'Vaiana 2'.

Se begge dele nederst i artiklen.

Vaiana og Maui genforenes tre år efter deres eventyr fra den første film, da de nu begiver sig ud på en vidtrækkende ny færd i følge med et mandskab af atypiske søfarere. 

Da Vaiana uventet mærker et kald fra sine stedfinder-forfædre, må hun sejle ud til Oceanias fjerneste have og ind i farlige, længst forsvundne farvande for at opleve et eventyr, vildere end noget andet, hun har gennemlevet. 

Den imødesete efterfølger søger at tage universet i en ny retning med nye kreative kræfter bag projektet. Skoene fra Disney-legenderne Ron Clements og John Musker, der sammen instruerede den første film, skal fyldes af trioen David Derrick Jr., Jason Hand og Dana Ledoux Miller, som alle har deres instruktørdebut med filmen. De to førstnævnte har dog arbejdet på mange af Disneys store projekter de sidste 20 år.  

En stor del af filmen er naturligvis også sangene, som i denne omgang skrives af en kvartet af Grammy-nominerede musikere, nemlig Abigail Barlow, Emily Bear, Opetaia Foa'i  samt Mark Mancina, der også var med til at skrive musikken til den første film sammen med bl.a. Lin-Manuel Miranda.

Det er netop en af disse sang, som vi kan høre lidt af en den nye videosnas. Nemlig sangen "We're Back'.

Den første film havde bl.a. hittet 'How Far I'll Go', der på dansk kom til at hedde 'Hvor langt min verden går' (sunget af Clare Rugaard-Larsen)

De amerikanske stemmer til de to hovedkarakterer leveres igen af Auli'i Cravalho som den søfarende opdagelsesrejsende Vaiana og Fast and the Furious-stjernen, Dwayne Johnson, som den selvsikre halvgud Maui.

'Vaiana 2' får dansk biografpremiere den 28. november.