Jagtsæson 2-stjerner afslører den mest tåkrummende scene i den nye komedie

Komediesuccesen er tilbage i biografen
Jagtsæson 2 - I medgang og modgang
(© Nordisk Film / Andreas Bastiansen)

Den danske komedie Jagtsæson blev et kæmpe hit i 2019, hvor over 470.000 danskere farede til biografen. 

Det er derfor ingen overraskelse, at komediesuccen har fået en efterfølger. Nu vender Mille Dinesen, Stephania Potalivo og Lærke Winther nemlig tilbage til det store lærred i Jagtsæson 2: I medgang og modgang, der får premiere i denne uge.

Komedien følger igen veninderne Eva, Bella og Marlene, der bliver konfronteret med det ene problem efter det andet til Bellas polterabend-weekend.

I forbindelse med filmens premiere mødte vi de tre hovedroller til en omgang af vores interviewformat "kino-koppen", og her gav de bl.a. svaret på, hvilken scene fra 'Jagtsæson 2' der får dem til at krumme allermest tæer.

Se videoen herunder:

- Jeg ved det godt. Det er, når jeg gør sådan her, svarede Mille Dinesen, mens hun gengav samme bevægelse, som da der går ild i kønshåret på hendes karakter, Eva, i filmen.

Scenen var det første kig, der blev offenliggjort fra 'Jagtsæson 2', og som nævnt selvfølgelig går under bæltestedet. Se hele scenen her.

I 'Jagtsæson 2: I medgang og modgang' har Eva nu mistet sit job, og det kører ikke rigtigt for hende. Til gengæld er Marlene blevet forfremmet, og Bella skal giftes med Evas eksmand – hvilket kun gør det hele værre. 

Men så øjner Eva muligheden for endelig at få sig et nyt job ved at arrangere Bellas polterabend. Det bliver på ingen måde den polterabend-weekend som Bella havde drømt om, og den ender bogstavelig talt i bål og brand. 

Eva må nu kæmpe for at holde sammen på både karriere, kærlighed og venskab i medgang og modgang.

Manuskriptet til komedie-fortsættelsen kommer igen fra duoen bag den første film, Lars Mering og Claudia Boderke, som også tidligere har skrevet Klassefesten-trilogien og TV2-serien 'Sygeplejeskolen'. 

Instruktørstolen er denne gang overtaget af Peter Molde-Amelung, der tidligere har stået bag Jomfruer fra rummet.

Udover Dinesen, Potalivo og Winther byder rollelisten også på bl.a. Lars Ranthe, Martin Greis-Rosenthal, Rasmus Botoft og Bertil Smith.

'Jagtsæson 2: I medgang og modgang' kan ses i biografen fra den 21. marts.