Jason Momoa har alt at kæmpe for i første trailer til 'Aquaman 2'

Action-fyldt forsmag på superheltefilmen
Aquaman and the Lost Kingdom
(© Warner Bros.)

1. juledag er der premiere på Aquaman and the Lost Kingdom, der markerer Jason Momoas tilbagevenden som Atlantis’ hersker. Nu er den første trailer udkommet, som du kan se nederst i artiklen.

I traileren ser vi bl.a. nye undervandsvæsner, en veltrænet Patrick Wilson som Orm og ikke mindst masser af sprøjtende action. Vi ser også, at Aquaman har stiftet familie og derved har alt at kæmpe for i den nye film.

Efter at være blevet besejret af Aquaman vil Black Manta, der stadig er drevet af behovet for at hævne sin fars død, dræbe Aquaman én gang for alle. Black Manta er stærkere og mere skræmmende end nogensinde før, med styrken fra den mytiske Black Trident, som udløser en ondsindet kraft. 

For at besejre Black Manta må Aquaman derfor række ud til sin fængslede bror Orm, den tidligere konge af Atlantis, og skabe en uventet alliance. Sammen må de lægge deres uenigheder til side for at beskytte deres rige og redde Aquamans familie og verden fra ødelæggelse.

LÆS OGSÅ: Det store overblik: Alle kommende film- og serie-projekter fra DC

Den første Aquaman fra 2018 holder rekorden for den bedst sælgende film i DC’s filmiske univers (DCEU) med 1,148 mia. dollars i omsætning på verdensplan. Derfor er forventningerne høje til efterfølgeren, der dog har oplevet visse udfordringer undervejs, ikke mindst et par Corona-nedlukninger og adskillige nye optagelser.

Filmen bliver dog en af de sidste i DCEU, før James Gunn for alvor introducerer sit nye superhelteunivers baseret på DC’s helte. 

LÆS OGSÅ: DC flekser superhelte-musklerne: Hyrer Marvel-stjerneinstruktør som ny chef

Derfor bliver det interessant at se, om Aquaman-efterfølgeren indeholder en slags konklusion på hele det udvidede DC-univers, der startede med Zack Snyders Man of Steel i 2013.

Aquaman and the Lost Kingdom får biografpremiere den 25. december.

Anbefalet til dig