Kan du genkende hende? Hollywood-stjerne havde tidlig rolle i populær seriemorder-serie

Fra 'Criminal Minds' til de danske biografer
Criminal Minds
(© Criminal Minds / CBS Television Studios)

Selv de største og mest succesfulde skuespillere er startet et sted. Det kan lede til sjove og glædelige gensyn med stjerner i bl.a. genfundne reklamer, blodige gyserfilm og ældre sæsoner af forskellige serier.

Populære krimiserier har især haft kendte ansigter med på stribe, hvor fx 'Law and Order: SVU' har haft Bradley Cooper, Robin Williams, Amanda Seyfreid, Zoe Saldana og Modern Family-stjernen Sarah Hyland med på rollelisten. Eller 'The X-Files', hvor man kan møde unge udgaver af Jack Black, Ryan Reynolds, Shia LaBeouf og Lucy Liu.

Også seriemorder-serien 'Criminal Minds', der startede i 2005 og afventer sin 17. sæson, har tiltrukket flere unge stjerneskud. Og i seriens femte sæson havde den biografaktuelle Sydney Sweeney faktisk en meget lille rolle som mordoffer.

Sydney Sweeney er netop nu på toppen af sin karriere efter biografhittet Anyone But You, sine Emmy-nominerede roller i 'Euphoria' og 'White Lotus' samt gyserfilmen Immaculate, der kan ses i biografen nu.

I 2009 før sit gennembrud portrættede Sweeney barnet Dani Forester, der blev myrdet med sin familie af en seriemorder i afsnittet 'Outfoxed'. Rollen er en af skuespillerens allerførste. Se billedet øverst.

Gyseren 'Immaculate' er et psykologisk nonnegys, der byder på både plottwists, vold og blod. Her spiller Sweeney den hengivne amerikanske nonne Cecilia, som flytter til et afsides kloster i det idylliske italienske landskab for at komme endnu tættere på gud.

Men den varme velkomst udvikler sig hurtigt til et mareridt, da det bliver klart, at klostret gemmer på mørke og skræmmende hemmeligheder.

'Immaculate' kan ses i biografen nu.