Klam Hugh Grant kidnapper unge piger i første ubehagelige trailer til ny gyserfilm

Ham her vil du ikke besøge
Heretic
(© Scanbox / Heretic)

Du har måske prøvet, at det banker på døren og udenfor står et par religiøse missionærer, der vil lære dig om deres tro.

I den nye gyserfilm Heretic er det netop tilfældet for en mand, der med venligt smil på læben lukker to unge mormoner indenfor. 

De to kvinder fortryder dog snart at være trådt indenfor, da manden i næste nu skifter fra venlig vært til rablende gal kidnapper. Således er de to kvinder nu fanget i en dødelig leg for at undslippe huset!

Se den første trailer til 'Heretic' nederst i artiklen.

I rollen som den hemmelighedsfulde mand finder man en på den ene side charmerende og på den anden side dybt foruroligende Hugh Grant, der de seneste år har gjort sig veloplagt som skurk i diverse afskygninger.

Hugh Grant har således givet den skurkegas i bl.a. eventyrfilmen Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, actionfilmene Operation Fortune: Ruse de Guerre og The Gentlemen samt familiefilmen Paddington 2.

Vi skal ellers tilbage til den britiske skuespillers yngre år for at finde ham i gysergenren med Ken Russells groteske gysergrin 'The Lair of the White Worm' fra 1988.

Skuespilleren er ellers nok bedst kendt fra en række herlige romantiske komedier som Notting Hill, Bridget Jones' dagbog, Love Actually og Fire bryllupper og en begravelse.

I rollerne som de to kvinder, der banker på hos den helt forkerte mand, finder man Chloe East og Sophie Thatcher, man bl.a. vil kende fra henholdsvis Steven Spielbergs The Fabelmans og serien 'Yellowjackets'.

Gyset er instrueret og skrevet af Scott Beck og Bryan Woods, der brød igennem som medforfattere på John Krasinskis succesgys A Quiet Place fra 2018, hvor man lige nu finder spin-off-filmen A Quiet Place: Day One i biografen.

'Heretic' får dansk biografpremiere den 21. november.