Leonardo DiCaprio skal spille ikonisk musiker i ny Scorsese-film

Det vil være duoens 9. samarbejde!
Leo & J-Law
(© 'The Great Gatsby' (Warner Bros.) & 'American Hustle' (Sony Pictures))

Ved dette års Oscar-show var Martin Scorseses film, Killers of the Flower Moon, nomineret til hele 10 Oscars, bl.a. for Bedste film og Bedste instruktør.

På filmen rolleliste finder man bl.a. en legende i faget, som Scorsese ofte har samarbejdet med, nemlig Robert De Niro (Taxi Driver).

I instruktørens nyere film, er han dog blevet glad for at have Leonardo DiCaprio med, som da også spiller hovedrollen i førnævnte film.

Nu planlægger de to så deres 9. samarbejde efter film som 'Shutter Island', 'Wolf of Wall Streeet' og 'The Departed'.

Ifølge Variety skulle Scorsese nemlig have udset DiCaprio til en ny hovedrolle - og endda som en ikonisk, virkelig personlighed.

Mesterinstruktøren har således planer om at lave en film om en af de absolut største og mest legendariske sangere, nemlig Frank ”Old Blue Eyes” Sinatra.

Projektet lyder i sig selv spændende. Men hvis man træder et skridt tilbage, er der allerede før projektet rigtig har taget fart, begyndt at komme skidt i maskineriet. 

Sangerens bagkatalog er nemlig styret af hans datter, Tina Sinatra, som endnu ikke skulle have sagt god for en film.

Selvom en evt. mangel på mandens egen musik kan tænkes at være problematisk, så har det dog ikke stoppet filmskabere før, fx måtte man heller ikke bruge Elvis' musik i sidste års storfilm Priscilla.

Scorsese har således allerede i fuld sving med projektet. Til filmens kvindelige hovedrolle skulle han nemlig have udset sig Jennifer Lawrence (The Hunger Games), der før har spillet overfor DiCaprio i filmen Don’t Look Up.

Når det er sagt, så virker filmen stadig til at være på tegnebrættet, hvorfor der selvfølgelig kan nå at forekomme ændringer, inden den forhåbentligt engang rammer biograferne.