Nægter at lave fortsættelser til 2 elskede komedier: "Lad dem f*cking være"

En af deres andre får dog en serie-efterfølger nu
Seth Rogen i 'Pineapple Express'
(© Columbia Pictures)

Hollywood har travlt med at lave genindspilninger og fortsættelser til populære film. Men to komedie-nyklassikere får aldrig efterfølgere, hvis det står til skaberen bag.

Sådan lyder det altså fra Evan Goldberg, der i samarbejde med sin skrive-makker Seth Rogen, har stået bag flere succesfulde komedier.

Det fortæller de i et interview med Complex i anledning af deres kommende serie 'Sausage Party: Foodtopia' - en fortsættelse af animationsfilmen Sausage Party fra 2016.

Her fortæller Goldberg om mulige fremtidige fortsættelser:

- Vi er ikke imod at genbesøge nogle ting, som fx 'Sausage Party'. Men 'Superbad' og 'Pineapple Express' vil vi ikke besøge. Dem beholder vi i sikkerhed. Der er få ting, som har det bedst med at være efterladt uberørte.

Det er ellers netop Superbad og Pineapple Express, som de to herre får allerflest fan-henveldelser omkring, afslører de. Det lyder dermed som oplagte titler at vende tilbage til. Men det hænger faktisk sammen, fortæller Evan Goldberg:

- Jeg vil ikke have at folk går og siger: "Men efterfølgeren var lidt lort".

Seth Rogen stemmer i:

- Ja, præcis. Lad det fucking være, som det er. Fordi det er meget personligt for os og baseret på vores egen high school oplevelse. Det er fedt, at så mange mennesker synes, at det er sjovt og relaterbart. Det er uventet.

Der er dog en del andre komedier fra duoens bagkatalog at tage fra, når det kommer til potentielle fortsættelser; The Watch, This is the End, The Interview og flere.

I første omgang gælder det dog 'Sausage Party: Foodtopia', der får premiere den 11. juli på Prime Video.