Netflix fornyer successerie med sæson 5

Fjerde sæson er næsten lige udkommet
Emily in Paris
(© Netflix)

For kun lidt over en måned siden havde Netflix premiere på den fjerde sæson af Emily in Paris. Nu skriver streaminggiganten i en pressemeddelelse, at de har fornyet serien med endnu en sæson.

Det sker efter, at fjerde sæson debuterede som nr. 1 på Netflix’ globale Top 10-liste med 19,9 millioner visninger på de første fire dage – og ramte Top 10 i 93 lande i alt.

Netflix skriver dog ikke noget om, hvornår sæson 5 kan streames, men vi ved, at Lily Collins igen kommer til at spille titelrollen overfor bl.a. Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie Grateau), Ashley Park (Mindy Chen), Lucas Bravo (Gabriel) og Camille Razat (Camille).

Sæson 4 beskrives af Netflix som følger og kan ses lige nu på streamingtjenesten:

Efter de dramatiske begivenheder ved Camille og Gabriels fejlslagne bryllup er Emily i vildrede: Hun har stærke følelser for to mænd, men nu venter Gabriel et barn med sin eks, og Alfies værste frygt om hende og Gabriel er blevet bekræftet. 

På arbejdet er Sylvie tvunget til at konfrontere et dilemma fra fortiden af hensyn til sit ægteskab, og Agence Grateau-teamet må navigere i store personaleforandringer. Mindy og bandet forbereder sig på Eurovision, men da pengene slipper op, er de nødt til at være økonomiske. 

Emily og Gabriels kemi er ikke til at tage fejl af, idet de arbejder sammen for at få en Michelin-stjerne – men to store hemmeligheder truer med at ødelægge alt, hvad de har drømt om. Da gamle mønstre kolliderer med nye problemer, føler Emily sig tiltrukket af en potentiel ny kærlighed ... og en ny by.

Udover sit tilbagevendende virke i 'Emily in Paris' er Lily Collins aktuel i biograffilmen MaxXxine

Stjernen er i øvrigt hyppig gæst i København, hvor hun har købt hus, og hun ejer desuden et sommerhus i Danmark. 

'Emily in Paris' sæson 4 kan ses på Netflix, mens sæson 5 afventer premieredato.

LÆS OGSÅ: Sommeren 2024: Da Hollywood-stjernerne indtog Danmark