Ny romantisk film i biografen charmerer med et livsændrende dilemma

Dramaet 'Unicorns' har biografpremiere i denne uge
Unicorns
(© Angel Films)

Når filmen Unicorns rammer de danske biografer den 8. august, er det med Bohemian Rhapsody-skuespilleren Ben Hardy på rollelisten.

Han spiller den ene af to hovedroller som den enlige far og mekaniker Luke, der bliver betaget af danseren Aysha.

Sød musik opstår - og den dameglade Luke udveksler et kys med Aysha. Men Aysha er ikke den ciskønnede kvinde, han antog hende for at være, men en helt exceptionel og fortryllende drag queen. 

Det er udgangspunktet for det britiske kærlighedsdrama 'Unicorns', der sætter Luke i et dilemma, som fremtvinger adskillige overvejelser hos ham.

Filmen handler om lidenskab, familie- og kulturbyrder samt den livsændrende magi, der ligger i at blive set for den, du virkelig er.

Udover sin rolle som Queen-trommeslageren Roger Taylor i musikbiografien Bohemian Rhapsody er Ben Hardy også kendt for X-Men: Apocalypse - hvor han spiller superhelten Angel - og for actionfilmen '6 Underground' med Ryan Reynolds. 

Hans medspiller Jason Patel, der har rollen som Aysha, spillefilmsdebuterer med 'Unicorns'.

Filmen havde verdenspremiere sidste år på Toronto International Film Festival. Dengang skrev filmmediet Screen International i deres anmeldelse:

- På samme måde, som når du pakker dig ind i en elsket bog, tager 'Unicorns' dig til et nyt sted og returnerer dig charmeret og forandret.

Det danske medie Filmmagasinet Ekko har også set filmen, hvor Frida Marie Damsgaard bl.a. skriver i sin anmeldelse:

- Der er fyrværkeri på himlen over klubbens baggård, da Luke og Aysha deler deres første kys. Det er ikke sublim filmkunst, det er faktisk lidt for meget, men det er også elskeligt skamløst.

'Unicorns' har biografpremiere den 8. august. Se traileren herunder og køb dine billetter på kino.dk lige her.

Køb billetter