To overraskende navne er i spil som ny James Bond-instruktør

Christopher Nolan nævnes også
James Bond
(© MGM)

Lige siden det blev annonceret, at Daniel Craig ville trække sig fra rollen som den forførende agent 007, har rygterne floreret omkring, hvilken skuespiller der overtage den ikoniske rolle som James Bond. 

Men før den næste James Bond bliver fundet, har EON Productions, produktionsselskabet bag James Bond-filmene, brug for en instruktør, der kan lede den næste generation af spionfilm.

Ifølge en rapport fra The Telegraph mødes selskabet i disse dage med udvalgte instruktører i håb om at finde den rette person, der kan skabe et nyt fundament som konceptuerende instruktør.

Selvom der er usikkerhed omkring, hvor mange instruktører der er i spil, nævnes den tysk-østrigske instruktør bag Netflix-hittet All Quiet on the Western Front, Edward Berger, og instruktøren bag den kommende Venom 3: The Last Dance, Kelly Marcel, som værende blandt favoritterne til det højprofilerede job.

Rapporten signalerer dog også, at fan-favoritten Christopher Nolan efter sigende ikke længere er i spil – i hvert fald ikke som instruktør på den første film. Et rygte han også selv affejede i november.

Rollen som James Bond er ej heller endnu bekræftet, men de seneste massive rygter peger på, at den britiske Marvel-stjerne Aaron Taylor-Johnson, der også optrådte i Nolans Tenet, er den mest sandsynlige kandidat.

James Bond-filmen, der bliver nr. 26 i den officielle række af titler, har endnu ingen premieredato.