Se de første billeder: DiCaprio i mesterinstruktørs nye, mystiske film

Første kig
'Once Upon a Time in... Hollywood'
(© 'Once Upon a Time in... Hollywood' / Sony Pictures)

Leonardo DiCaprio har en tendens til at vælge sine instruktørpartnere med omhu med navne som Quentin Tarantino, Ridley Scott, Christopher Nolan, Steven Spielberg, James Cameron og senest Martin Scorsese for 6. gang i Killers of the Flower Moon.

En enkelt mesterinstruktør mangler dog på den verdenskendte skuespillers CV… indtil nu. Leo har nemlig nu slået pjalterne sammen med selveste Paul Thomas Anderson - kendt fra film som Magnolia, There Will Be Blood og Boogie Nights – i en ny og hidtil meget mystisk film.

Adskillige billeder er blevet taget af DiCaprio på settet til Andersons projekt, hvor skuespilleren ser ud til at rocke to meget forskellige looks. På nogle billeder ser han usoigneret ud i en lang flannelfrakke, grå t-shirt og cykelstyroverskæg.

På andre billeder ses han i jakkesæt med slikhår, mens han går på gaden sammen med skuespilleren Teyana Taylor (Coming 2 America). Se alle billederne nederst i artiklen.

Vi ved fortsat ikke meget om projektet, og detaljer om plottet forbliver et mysterium. Deadline har dog rapporteret, at filmen skulle være en af Andersons "mest kommercielle" til dato, og, som billederne også virker til at bekræfte, vil filmen foregå i moderne tid, hvilket er første gang for Andersson siden Punch-Drunk Love fra 2002.

Der er samtidig gået rygter om, at filmen skulle være en filmatisering af Thomas Pychons roman 'Vineland', men det er endnu ikke blevet officielt bekræftet, og vi kender dermed ligeledes heller ikke hverken filmens titel eller udgivelsesdato.

Se de lækkede set-billeder herunder: