Se de virale klip: Creepy videoer skræmmer internettet

Aliens indtager vores verden!
Alien: Romolus / Walt Disney Pictures
(© Walt Disney Pictures)

Noget som den ikoniske Alien-franchise bl.a. er kendt for er sine væmmelige rummonstre.

Herunder naturligvis det fuldvoksne rumvæsen Xenomorph, men også væsnet i form af den såkaldte chestbuster og de slimede facehuggers, der lægger æg i sine ofres kroppe.

På torsdag den 15. august rammer det nyeste skud i franchisen de danske biografer i form af Alien: Romulus

Som optakt til filmens premiere har selskabet bag sluppet netop både chestbusters og facehuggers løs i virkeligheden. Bl.a. i New Yorks gader.

De seneste ugers tid har en række videoer af monster-angrebene således ramt diverse sociale medier som Instagram og TikTok.

Se et par af videoerne for 'Alien: Romulus' nederst i artiklen.

Videoerne viser flere ofre med facehuggers fastsuget til ansigtet, mens andre af de medvirkende skuespillere bl.a. også får udklækket den såkaldte chestbuster af brystet.

Den monstrøse science fiction-franchise tog sin begyndelse med Ridley Scotts mesterværk Alien i 1979. Siden er der fulgt en længere række fortsættelser og spin-offs.

Handlingen i den nye 'Alien: Romulus' udspiller sig mellem den originale 'Alien' og James Camerons fortsættelse Aliens fra 1986, hvor man følger en gruppe unge rumkolonister, der snart må kæmpe for livet i mødet med det ikoniske rumvæsen,

I front på rollelisten finder man bl.a. Cailee Spaeny, mens rumgyset er instrueret af Fede Alvarez, der bla. har film som The Girl in the Spider's Web, Don't Breathe og rebottet Evil Dead på sit CV.

'Alien: Romulus' har biografpremiere den 15. august. Find dine billetter til filmen på kino.dk her.

Køb billetter