Se den episke trailer: Marvel samler sit eget hold af antihelte i ny film

Earth's Angriest Heroes
Thunderbolts
(© Disney)

Der var en idé om at samle en gruppe bemærkelsesværdige personer for at se, om de kunne blive til noget mere. The Thunderbolts... er ikke de personer, men de er det bedste, som Marvel Cinematic Universe har lige nu. 

Historierne fra Black Widow, 'The Falcon and the Winter Soldier' og endda Ant-Man and the Wasp kolliderer i den nyeste Marvel-film, hvor en gruppe luskede antihelte forenes for at bekæmpe et større onde.

Marvel har netop ud af det blå udgivet den første trailer til næste års Thunderbolts*. I den samler Julia Louis-Dreyfus som Valentina Allegra de Fontaine i bedste Nick Fury-stil sit eget hold af outsidere og skurke, for at få dem til at arbejde sammen. 

Se traileren nederst i artiklen.

Florence Pugh er tilbage som Yelena Belova, der i høj grad er i centrum af traileren, da hendes version af Black Widow kæmper for at finde sin plads i verden. Hendes tilværelse virker dog til at få ny mening, da hun føres sammen med en bred vifte af kendte Marvel-karakterer med varierende moralsk kompas.

Rollelisten til den store ensemblefilm består derudover af Sebastian Stan som Bucky Barnes, David Harbour som Red Guardian, Wyatt Russell som U.S. Agent, Hannah John-Kamen som Ghost og Olga Kurylenko som Taskmaster. 

Derudover møder vi også Lewis Pullman, der efter Top Gun: Maverick nu tilføjer endnu en rolle til sit katalog af karakterer ved navn Bob.

Filmen er instrueret af Jake Schreier, der tidligere har stået bag bl.a. Robot & Frank og ungdomsfilmen Paper Towns.

Ud fra traileren ser 'Thunderbolts*' absolut ud til at tage MCU i en interessant ny retning. Og måske finder vi snart ud af, hvad den stjerne i hjørnet af titlen egentlig betyder. Det må dog vist lade vente på sig.

'Thunderbolts*' får premiere d. 24. juli 2025.

Se traileren herunder: