Se den episke western-trailer: Kevin Costner er tilbage på det store lærred

Gør dig klar til det vilde vesten
Horizon: An American Saga - Chapter 1
(© New Line Cinema)

Det er efterhånden længe siden, at vi har haft fornøjelsen af Kevin Costner på det store lærred. Faktisk var sidste gang, vi så ham, helt tilbage i 2018 med filmen Molly's Game.

En forklaring er måske, at hans hitserie Yellowstone fik premiere samme år og stadig kører i bedste velgående, men nu er han altså tilbage i den todelte western – Horizon: An American Saga.

Se traileren til 'Horizon: An American Saga' nederst i artiklen:

Fortællingen strækker sig over 15 år, og kommer til at omhandle det amerikanske vest og dets udvikling, både før og efter den amerikanske borgerkrig.

Foruden det historiske aspekt, vil filmene berøre temaer som overlevelse og den frygtindgydende uforudsigelighed det vilde vesten kan bringe med sig.

Der er garanteret Kevin Costner for alle pengene, for udover at 'Yellowstone'-stjernen selv spiller hovedrollen i filmene, så er det også ham der både har skrevet og instrueret dem.

Costner har som instruktør glimrende erfaring med western-genren, som han to gange er dykket ned i, først med Oscar-vinderen Danser med ulve og siden med Open Range.

Hvis du vil læse mere om 'Horizon: An American Saga' kan du gøre det her.

'Horizon: An American Saga - Del 1' forventes at få biografpremiere den 27. juni i år.