Se den nye plakat til 'Deadpool 3': Afslører superheltens "bedste ven"

Hugh Jackman synes desuden, at Deadpool er et røvhul
20th Century Studios Deadpool & Wolverine
(© 20th Century Studios / Deadpool & Wolverine)

Der begyder at blive sat fart på promoveringen af den kommende Deadpool 3, der har fået den officielle titel Deadpool & Wolverine

Natten til mandag dansk tid landede den første trailer til det kommende Marvel-brag således under Super Bowl i USA. Se traileren her.

I kølvandet på traileren er der også offentliggjort en minimalistisk og sjovt tænkt plakat.

Se plakaten nederst i artiklen.

På plakaten ser man nemlig en venskabshalskæde, der forestiller halvdelen af henholdsvis Deadpool og Wolverines masker med teksten "best friends" på.

Netop "bedste venner"-stemplet er afsættet for de fortsatte kærlige drillerier mellem filmens to hovedroller, Ryan Reynolds og Hugh Jackman som Deadpool og Wolverine.

Således skriver Hugh Jackman på X til plakaten, at det ikke er på sin plads at kalde de to helte for venner, mens Wolverine-stjernen følger op med et billede, hvor der i stedet for filmens titel 'Deadpool & Wolverine' nu drilsk står Wolverine & Asshole.

Hugh Jackman
(© Hugh Jackman via X)

Nu hvor Wolverine fra X-Men-universet har tilsluttet sig Marvel-filmen og blevet en del af MCU, kan de nu bl.a. møde både Spider-Man, Captain America, Hulk og de andre Avengers.

Der venter uden tvivl sin del af overraskelser forude i Marvels fortsat voksende univers.

Superheltefilmen er instrueret af Shawn Levy, der tidligere har instrueret Ryan Reynolds i Free Guy og The Adam Project

'Deadpool & Wolverine' får biografpremiere den 24. juli.