Se den sidste trailer til 'Deadpool 3': Hvem er den kvindelige Deadpool?

Flere gensyn i vente
Deadpool & Wolverine
(© Disney)

Multiverset har eksisteret i et stykke tid nu i Marvel Cinematic Universe, men hvis der var nogen, der virkelig kunne udnytte konceptets potentiale for komisk vanvid, ville det være Deadpool.

Den længe ventede premiere på Deadpool & Wolverine er snart over os og udover nogle kendte ansigter fra tidligere Marvel-film, forventer vi også at se en længere række forskellige Deadpool-varianter dukke op i den kommende film.

I filmens sidste trailer får vi bl.a. et glimt af en kvindelig Deadpool, og vi kan forestille os, at der vil blive drysset flere ind gennem filmen. Vi ser i traileren også Dogpool – spillet af Wendy, der er blevet kåret til Englands grimmeste hund - som tilsyneladende vil spille en større rolle i filmen.

Fans har længe spekuleret i, hvem der skal spille den kvindelige Deadpool, og i traileren holder Marvel kortene tæt inde til kroppen ved ikke at vise hendes ansigt. De mest populære teorier er Blake Lively, der er gift med hovedrolleindehaveren Ryan Reynolds i virkeligheden, og Taylor Swift, som også længe har været rygtet til at have en gæsteoptræden i filmen.

Hvem det bliver, må vi vente til den 25. juli med at finde ud af, når 'Deadpool & Wolverine' har premiere i de danske biografer. Køb billetter her.

Se den nye trailer herunder: