Se første fortryllende trailer til genindspilningen af 'Snehvide'

Disney-filmen har Rachel Zegler i hovedrollen
Snow White
(© Walt Disney Pictures)

Walt Disney Pictures har netop afholdt en stor præsentation af sine kommende film, og i den forbindelse blev den første trailer til genindspilningen af klassikeren Snehvide og de syv dværge offentliggjort. Se traileren nederst i artiklen.

Filmen, som blot får titlen Snow White (vi forventer den danske titel bliver 'Snehvide'), opdaterer eventyret fra 1937 med rigtige mennesker, ligesom Disney har gjort med adskillige andre af deres klassikere som Skønheden og udyret og Junglebogen.

Historien er, som vi kender den. Snehvide bliver lokket væk fra slottet af den onde dronning, og i skoven møder hun syv dværge. Traileren gør meget for at indfange den fortryllende stemning, som eventyret er kendt for.

Titelrollen spilles af Rachel Zegler, der fik sit store gennembrud i 2021 i Steven Spielbergs genindspilning af West Side Story, og sidste år spillede hun den ene hovedrolle i The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes.

Den kommende Disney-film bliver instrueret af Marc Webb, som tidligere har stået bag 500 Days of Summer og The Amazing Spider-Man. I rollen som den onde Dronning ses selveste Wonder Woman, Gal Gadot.

Snow White får premiere den 20. marts 2025.