Se traileren: Ny animationsfilm fra folkene bag 'Sådan træner du din drage'

'Den vilde robot' kommer i biografen til efteråret
Den vilde robot
(© UIP)

Robotter er ikke uvante i animationsfilm. Tænk bare på bl.a. Robotter, WALL-E og senest Robot Dreams. Men Den vilde robot lader til at være sin helt egen.

Filmens nye trailer er netop udkommet. Se den nederst i artiklen.

Filmen handler om robotten Roz, der efter et skibbrud havner på en øde ø, hvor den må lære at tilpasse sig de barske omgivelser og omgås øens vilde dyr.

Som traileren viser, bliver Roz venner med en snu ræv, tager en hjælpeløs fugleunge til sig og bliver skovens beskytter mod andre, fjendtlige robotter.

Det er en fortælling om at opdage sig selv. Filmen kaster samtidig lys på samspillet mellem teknologi og natur og udforsker, hvad det vil sige at være i live og forbundet med alt levende. 

'Den vilde robot' bygger på Peter Browns bogforlæg fra 2016, mens det er manuskriptforfatteren bag Sådan træner du din drage, Chris Sanders, der både har instrueret og skrevet animationsfilmen. 

Selskabet bag er DreamWorks, som også har produceret netop Sådan træner du din drage 1-3, Kung Fu Panda 1-4 og Shrek-filmene.

Traileren herunder er på dansk, men filmens originale stemmer leveres af bl.a. Lupita Nyong'o, Pedro Pascal og Bill Nighy.

'Den vilde robot' har dansk biografpremiere den 3. oktober.

Se filmens nye trailer herunder: