Skuespiller lægger ikonisk Terminator-rolle i graven

Deler den meget ærlige årsag
Terminator: Dark Fate
(© Paramount Pictures)

I 1984 fik verdenen en ny action/science-fiction film, som på mange måder har været med til at definerer genren.

Filmen hed The Terminator, var instrueret af James Cameron, havde Arnold Schwarzenegger på rollelisten og blev efterfølgende en kæmpestor franchise. 

Senest med filmen Terminator: Dark Fate fra 2019, hvor man også kunne opleve Linda Hamilton vende tilbage i sin ikoniske rolle som Sarah Connor.

Sidst man kunne opleve hende i den rolle, var i Terminator 2 fra 1991, men trods et velkomment comeback, kan det blive hendes sidste optræden som den karakter.

Linda Hamilton har nemlig for nyligt udtalt sig i et interview med The Hollywood Reporter, hvor hun bl.a. lægger vægt på, hvor hård en rolle Sarah Connor er:

- Skyd mig, skyd mig! Jeg er glad for jeg gjorde det, men…

- Jeg var 63 og det var det hårdeste, hver dag var som et triatlon. […] Jeg læste 40 bøger undervejs, det var det eneste jeg kunne gøre, ligge ned og læse, sende mine tanker et andet sted hen og hvile min krop.

Hun tilføjer, at der er større sandsynlighed for, at den næste Terminator-film bliver skrevet af kunstig intelligens, end at hun vender tilbage til rollen som Sarah Connor. 

Netop kunstig intelligens, har haft en central rolle i Terminator-universet i form af Skynet, som står bag dræber-robotterne. 

Derfor er den tidligere hovedrolles udtaleser, måske også en smule tragikomiske. Vi håber dog det ikke er sidste gang vi ser Linda Hamilton i Terminator-universet.

Netflix arbejder lige nu på en udvidelse af Terminator-universet i form af 8-episoders anime-serie, som forventes at få premiere i 2024.