Sylvester Stallone udpeger flop som sin mest undervurderede film

Filmen fik ham nomineret til værste skuespiller
'Get Carter'
(© Warner Bros.)

Sylvester Stallone er ikke bleg for at dele sin mening. Han har udpeget Rocky Balboa som sin bedste film og Rambo som hans bedste actionfilm, mens han mener, at 'Stop! Eller min mor skyder!' er hans værste film.

Men hvad er hans mest undervurderede film? Det blev stjernen spurgt om i et interview fra 2022 med The Hollywood Reporter.

Stallone udpeger et af sine film-flops:

- Tro det eller lad være, men jeg synes, at 'Get Carter' var meget undervurderet. Det var en kæmpe skuffelse. Jeg lærte på den hårde, at selvom du laver genindspilninger bedre end originalen, så er der en enorm nostalgi knyttet til originalen.

- Og ret tit er de ikke lige så gode. Ligesom den sidste 'West Side Story'? Hvorfor overhovedet prøve på det? Ikke kun på grund af den originale films kvalitet, men fordi menneskers smag ændrer sig. Musicals går ikke godt længere. Unge kan ikke relatere til den slags musik. Så hvem er dit publikum? Det er skørt.

- Jeg troede også, at 'Cop Land' ville klare sig en smule bedre.

Get Carter fra 2000 er en genindspilning af filmen af samme navn fra 1971 med Michael Caine i hovedrollen, og følger karakteren Jack Carter, der arbejder for mafiaen i Las Vegas. Han tager tilbage til sin hjemby for at undersøge sin brors mystiske dødsfald.

Filmen havde efter sigende haft et budget på 63 millioner dollars, men den indtjente under 20 millioner dollars på verdensplan. Filmanmelderne gav den ligeledes en hård medfart, ligesom at Stallone selv blev nomineret til en såkaldt Razzie for årets dårligste skuespiller for hovedrollen.

'Get Carter' kan lige nu ses på Netflix - hvor den i sin første uge var i top 3 over mest sete film.