Tom Holland afslører: Har læst manuskriptet til 'Spider-Man 4'

Tom Holland og Zendaya hoppede rundt i en glædesrus
Spider-man: No Way Home
(© Disney)

Det er efterhånden et stykke tid siden, at Marvel-fans sidst har kunnet se Peter Parker, bedre kendt som Spider-Man, på det store lærred.

Faktisk skal vi helt tilbage til 2021 og filmen Spider-Man: No Way Home for at finde seneste optræden af "the friendly neighborhood Spider-Man" i en Marvel-film. En film hvis slutning har givet anledning til spekulationer om, hvad fremtiden mon vil bringe.

Men nu ser det dog ud til, at Tom Holland og Zendaya har fået svaret. I et interview med The Rich Roll Podcast afslører Holland nemlig, at han og Zendaya har læst manuskriptet til 'Spider-Man 4' - som altså så helt officielt er på vej.

I et podcast-interview afslører den britiske skuespiller, at han og hans medskuespiller – som senere er blevet hans kæreste – jublede af glæde efter, at de have læst manuskriptet.

- Jeg læste det for tre uger siden, og det tændte virkelig en ild i mig. Zendaya og jeg satte os ned og læste det sammen, og på et tidspunkt hoppede vi rundt i stuen.

Det lyder lovende, men Holland dæmper begjesteren en smule, han tilføjer nemlig, at selvom han synes, manuskriptet er "fremragende", er der stadig plads til forbedringer.

- Men der er et par ting, vi stadig skal finde ud af, før vi for alvor kan komme i gang, men det er spændende.

Billede
(© Disney Pictures)

For Marvel-fans er nyheden dog en endegyldig bekræftelse på, at filmen er undervejs, og at historien om Spider-Man med Tom Holland dermed ikke er slut.

Hvornår filmen får premiere, vides endnu ikke, og Marvel har i skrivende stund mindst seks film, der udkommer før den kommende Spider-Man-film. Disse inkluderer: Captain America: Brave New World, Thunderbolts*, The Fantastic Four: First Steps, Blade, Avengers: Doomsday og Avengers: Secret Wars

Tom Holland fortæller også, at der lige nu arbejdes på at finde det rette sted i den overordnede fortælling, hvor der er plads til filmen.

- En af de ting, man skal huske på med Marvel, er, at din film er et lille tandhjul i en stor maskine [...] Du skal sørge for, at du kan passe ind i den tidslinje på det rigtige tidspunkt for at gavne det større billede. Det er en af de udfordringer, vi står overfor.

Det bliver Destin Daniel Cretton, der tidligere har stået bag MCU-filmen Shang-Chi, som overtager instruktørposten fra Jon Watts, som har lavet de tre seneste Spider-Man-film.

Manuskriptet forfattes af Chris McKenna og Erik Sommers, som netop har skrevet alle de tidligere Spider-Man-film med Holland.

Sony arbejder ligeledes videre på deres eget Spider-Man-univers. I næste uge er der premiere på Venom 3, mens der senere på året venter Kraven the Hunter.