Afsløret: "Hemmelig" film om Britney Spears er på vej

Baseret på popstjernens selvbiografi 'The Woman in Me'
Britney Spears Crossroads
(© Crossroads (Paramount Pictures))

Britney Spears er en af de mest velkendte musiknavne i de sidste 25 år, og nu bliver hendes liv til film. Det skriver The Hollywood Reporter.

Universal Pictures har købt rettighederne til hendes selvbiografi fra 2023 med titlen 'The Woman in Me'. 

Der er stærke kræfter bag kameraet. Instruktøren bliver Jon M. Chu, som allerede er i folden hos Universal, da han står bag den todelte filmversion af musical-hittet Wicked. Første del kommer til december i biografen.

Produceren hedder Marc Platt, og han har bl.a. produceret musicalen La La Land. Britney Spears har selv fejret nyheden på de sociale medier og er især glad for producervalget:

- Spændt på at dele med mine fans, at jeg har arbejdet på et hemmeligt projekt med #MarcPlatt. Han har altid lavet mine favoritfilm… bliv på linjen, skriver Spears på X. Se opslaget nederst i artiklen.

Til de 10 mennesker i Danmark, som ikke kender Britney Spears, kan vi nævne, at hun står bag en række af de største og mest populære pophits i det 21. århundrede. Vi nævner i flæng: 'Oops!... I Did It Again', 'Stronger', 'Toxic' og 'Gimme More'.

I 2002 medvirkede hun i filmen Crossroads, der dog fik en hård medfart. Det kunne dog ikke slå Spears ud, der fortsatte sit verdensherredømme inden for popmusik de følgende år.

Popstjernen har altid haft en grad af kontroverser knyttet til sit navn. Fra at fremstå som den ultimative ”girl next door” i begyndelsen af karrieren, gik hun senere all in på sexsymbol-vibe.

Samtidig har hun haft turbulente forhold med bl.a. Justin Timberlake og været indlagt på afhængighedsklinikker, ligesom hun har haft et retsligt slagsmål med sin far. 

Med udgivelsen af bogen 'The Woman in Me' gik Britney Spears linen ud og fortalte hele sin historie. Den historie, som nu bliver til film.

Det er endnu uvist, hvem der kommer til at spille rollen som den nu 42-årige musikstjerne.

Musikbiografier er i høj kurs i filmverdenen for tiden. For nylig kunne vi se historien om Amy Winehouse i biografen i Back to Black, mens der er film på vej om Bruce Springsteen og om Michael Jackson. 

LÆS OGSÅ: En af tidens hotteste stjerner skal spille rocklegende i ny film

LÆS OGSÅ: Film om Michael Jackson er på vej: Nye detaljer afsløret