Afsløring af ny stjerne i den allerede vildt stjernespækkede 'Dune: Del 2'

Så talte rygterne altså sandt
Dune: Del 2
(© Warner Bros. / Dune: Del 2)

Det er virkelig en vild rolleliste, man finder til Dune: Del 2. Ja, hold lige fast. 

Den tæller nemlig bl.a. Timothée Chalamet, Florence Pugh, Zendaya, Rebecca Ferguson, Austin Butler, Josh Brolin, Javier Bardem, Léa Seydoux, Christopher Walken, Charlotte Rampling og Stellan Skarsgård. Vildt!

Som om det ikke var nok, så blev endnu en stjerne afsløret som en del af filmens rollebesætning ved filmens nylige premiere i London.

Her indfandt Anya Taylor-Joy sig nemlig på den røde løber som en del af holdet, hvor det blev bekræftet, at hun har en rolle i fortsættelsen. Det skriver Variety.

Hendes rolle skal dog ikke afsløres her, men den skulle være af betydelig karakter.

Man har tidligere bl.a. kunnet opleve Anya Taylor-Joy i serien 'The Queen's Gambit' samt i alsidige film som gyset The Witch, dramaet Emma, M. Night Shyamalans Split og Glass, videre til Last Night in Soho, vikingefilmen The Northman og madthrilleren The Menu.

Senere i år er skuespilleren desuden også biografaktuel i den ventede Furiosa: A Mad Max Saga, hvor hun indtager titelrollen og fortæller forhistorien til netop Furiosa. Den har biografpremiere den 23. maj.

Inden da gælder det dog 'Dune: Del 2', der rammer biografen den 28. februar, hvor science fiction-eventyret fortsætter om den unge hertug Paul Atreides og hans kamp mod dem, der ødelagde hans familie.

Det er igen filmskaberen Denis Villeneuve (Arrival, Blade Runner 2049, Sicario), der instruerer. 'Dune: Del 2' er som sin forgænger baseret på Frank Herberts skelsættende science fiction-historie.

'Dune: Del 2' har biografpremiere den 28. februar.