Alt vi ved om sæson 2 af 'Kastanjemanden': Sofie Gråbøl og børneremser

Den danske Netflix-succes fortsætter
Kastanjemanden
(© Netflix)

Det er nu over tre år siden, at tusinder af danskere (og andre rundt omkring i verden) tændte op for Netflix for at se krimiserien 'Kastanjemanden'. Selv nu i 2024 er serien stadig den mest sete danske serie på tjenesten, og dens store succes har selvfølgelig affødt stor spænding omkring den kommende efterfølger.

Her giver vi et overblik over alt, hvad vi ved indtil videre om den imødesete anden sæson:

Hvornår får sæson 2 premiere?

Netflix har meddelt, at serien vender tilbage engang i 2026. En mere præcis udgivelsesdato må lade vente på sig.

Hvor langt er de i produktionen?

Ifølge opslag på Dansk Skuespillerkatalog, hvor der løbende søges skuespillere og statister, er optagelserne i fuld gang netop nu og vil fortsætte til og med januar 2025.

'Forbrydelsen'
(© Danmarks Radio)

Hvilke skuespillere er med i sæson 2?

Vi ved, at Mikkel Boe Følsgaard og Danica Curcic vender tilbage til i de bærende hovedroller som henholdsvis Mark Hess og Naia Thulin, men der er også nye ansigter på rollelisten. 

Det er nemlig også blevet bekræftet, at dronningen af nordic noir, Sofie Gråbøl (Forbrydelsen), samt Katinka Lærke Pedersen (Kærlighed for voksne) slutter sig til castet på den kommende serie.

Hvad kommer sæson 2 til at handle om?

Sæson 1 var baseret på romanen af samme navn fra forfatter Søren Sveistrup. Efterfølgeren til bogen udkommer den 20. november med titlen 'Tælle til en, tælle til to', der formentlig referer til børnesangen af samme navn.

I bogen kommer Thulin ved et tilfælde på sagen om den forsvundne kvinde og opdager, at kvinden gennem længere tid er blevet stalket. En anonym person har sendt hende beskeder og fotos. Hver gang med den tilhørende sms-besked: "Fundet".

Thulin sættes endnu en gang sammen med efterforsker Mark Hess, og sammen går det op for dem, at de er på sporet af en gerningsmand, der tvinger sine ofre ind i en gemmeleg på liv og død.

Beskrivelsen på den kommende bog stemmer meget godt overens med den officielle plotbeskrivelse fra Netflix, så vi forventer, at den nye sæson kommer til at følge den tæt.