Denne Harry Potter-bog glæder Daniel Radcliffe sig mest til at se i ny serie

Harry Potter-stjernen afslører
Harry Potter and the Deathly Hallows
(© Warner Bros.)

Daniel Radcliffe har haft fart i sin flyvende kost også efter, at han for nu 13 år siden for sidste gang spillede den bebrillede magiker, Harry Potter, på det store lærred. 

Udover at have medvirket i en lang række spændende film- og serieprojekter, har han også især fået succes på teaterscenen på både West End og Broadway. 

Teaterkarrieren kulminerede den 16. juni i år, da han vandt en Tony for sin præstation i Stephen Sondheim-musicalen 'Merrily We Roll Along'.

Men trods succesen langt væk fra Hogwarts, er Radcliffe stadig en troldmand i hjertet. I forbindelse med netop Tony-uddelingen udtrykte den 34-årige skuespiller sin begejstring over den kommende Harry Potter-serie, som lige nu er i udvikling hos HBO. 

Han kunne i den forbindelse dele, hvilken en af de syv Harry Potter-bøger han glæder sig mest til at se blive udfoldet i serieformat.

- Den sidste. Det vil tage et stykke tid, før de når dertil, går jeg ud fra, men det har altid været en af ​​mine favoritter af bøgerne og filmene.

Det var tilbage i april 2023, at Warner Bros. Discovery kunne løfte sløret om, at de havde en Harry Potter-serie baseret på de originale romaner af J.K. Rowling under udvikling. Projektet skulle efter sigende følge de oprindelige bøger meget trofast og sigter dermed efter at dække syv sæsoner, hver dedikeret til en af ​​de syv Harry Potter-bøger.

Selv da de udarbejdede de oprindelige film med Radcliffe i hovedrollen, måtte producerne indse, at der er så meget kød på den sidste bog, 'Harry Potter og Dødsregalierne', at man var nødsaget til at dele den op i to film. Alligevel er der mange elementer fra bogen, der ikke kom med i det endelig cut af filmene, som fans derfor hungrer efter at få lov at opleve i den kommende serie.

Rowling vil fungere som executive producer på serien.

Serien forventes at blive udgivet på Max i 2026.