Efter historisk flop: DC har fundet deres nye 'Green Lantern'

'Lanterns' vil følge to medlemmer af det grønne korps
Green Lantern
(© Warner Bros. / Green Lantern)

Med James Gunn ved roret er det nye DC-univers for alvor ved at tage fart.

HBO har netop afsløret, at Kyle Chandler, kendt for sine roller i Friday Night Lights og tv-serien 'Bloodline', skal spille Hal Jordan i den kommende superhelteserie Lanterns

Det skriver Entertainment Weekly

Tidligere blev det ellers afsløret, at Marvel-veteranen Josh Brolin havde takket nej til rollen. Måske fordi han er loyal til Marvel, hvor han har medvirket i adskillige film som antagonisten Thanos?

Ikke desto mindre, har det givet Chandler muligheden for at portrættere den ikoniske karakter i den grønne dragt. 

Dermed bliver han også den første i rollen siden Ryan Reynolds, som tilbage i 2011 spillede The Green Lantern i filmen af samme navn. En film som floppede fælt. 

I HBO-serien vil seerne følge to Green Lanterns, der står over for både personlige og universelle udfordringer. 

Hal Jordan, som er en legende blandt Corps-medlemmerne, skal navigere i en verden, hvor han og hans partner, den nyuddannede John Stewart, arbejder som “rumpoliti” for at beskytte Jorden. 

De to Lanterns trækkes ind i en mørk og kompleks mordgåde i den amerikanske midtvest, der vil teste deres evner og bånd til hinanden.

Serien beskrives af DC’s kreative overhoved, James Gunn, som værende en superhelteudgave af 'True Detective'.

- Vi har et par andre Lanterns med, men dette er virkelig en jordbaseret tv-serie, der næsten er som 'True Detective', med et par Green Lanterns, der fungerer som rumbetjente og holder øje med Jorden.

At serien sammenlinges med 'True Detective', kan også skyldes, at "showrunneren" på serien er Chris Mundy, der bl.a. stod bag den seneste sæson af detektivseiren. 

Udover Gunn og Mundy er også manuskriptforfatteren på mini-serien 'Watchmen', Damon Lindelof og tegneserieforfatten Tom King med til at skrive og producere 'Lanterns'.

'Lanterns' vil i første omgang bestå af otte episoder, hvori den forbindes til et større projekt i DC-universet, der bærer titlen 'Gods and Monsters' og bl.a. indeholder serien Creature Commandos, som du kan læse mere om her.

’Lanterns’ har endnu ikke en fastlagt premieredato.