Fangede du Ryan Reynolds' sviner til DC i 'Deadpool & Wolverine'?

Artiklen vil indeholde en spoiler
Deadpool 3
(© Deadpool 3 / Walt Disney Pictures)

Bemærk: Artiklen indeholde en cameo-spoiler for 'Deadpool & Wolverine'

Superheltefilmen Deadpool & Wolverine er stopfyldt med overraskende gæsteoptrædener. De fleste af dem har holdet faktisk formået at holde hemmelige helt op til premieren på filmen.

Derfor er det også vigtigt at understrege, at vi i det følgende vil afsløre én af de mange cameos i Marvel-filmen.

En af dem giver nemlig Ryan Reynolds en mulighed for at sende en velplaceret stikpille afsted mod superhelte-konkurrenten DC, altså dem med Superman, Batman og Wonder Woman.

I filmens første del går Deadpool på jagt efter en ny Wolverine, og i en sjov montage møder vi en lang række varianter af X-Men-helten.

De fleste af dem spilles af Hugh Jackman - der får lov til at være lille, have langt hår og hænge på et kors. Men én af de mange varianter er spillet af en anden kendt skuespiller.

Henry Cavill dukker nemlig op de ikoniske bakkenbarter, med en cigarstump i munden og adamantium-kløer.

Skuespilleren er nok bedst kendt for sin rolle som ... Superman hos DC. Og Ryan Reynolds benytter således lejligheden til at sende en sviner afsted mod Marvels rival, der ikke ligefrem har behandlet Cavill godt.

Henry Cavill i 'Man of Steel'
(© Warner Bros.)

Deadpool udtrykker sin store glæde over at se Henry Cavill i rollen. Han kalder ham endda "Cavillerine".

Reynolds forvisser den 41-årige stjerne om, at han roligt kan komme over til Marvel, "vi skal nok behandle dig bedre end det andet studie længere nede ad gaden".

Det er selvfølgelig en henvisning til DC's famøse fyring af Henry Cavill - under to måneder efter en storstilet offentliggørelse om, at skuespilleren ville vende tilbage i den ikoniske rolle i DC-universet. Men her får skuespilleren altså selv det sidste grin.

Henry Cavills optræden som Wolverine er en fan-fantasi, der går i opfyldelse. Men mere end denne korte optræden skal vi nok ikke forvente. Britten har selv tidligere udtrykt et ønske om at spille en anden Marvel-helt.

Reynolds har ligeledes sin egen erfaring med DC-universet, da han i 2011 spillede hovedrolle i den fejlslagende Green Lantern. En beslutning, skuespilleren selv gav en "kærlig" behandling i Deadpool 2.

'Deadpool & Wolverine' kan ses i biograferne nu - find dine billetter her.

Køb billetter