Forbered dig på våde øjne: Se den første trailer til ny film med Anthony Hopkins

Dramaet er baseret på en sand historie
One Life Anthony Hopkins
(© Nordisk Film Distribution / One Life)

Du kan godt finde lommetørklædet frem, når dramaet One Life med Anthony Hopkins har biografpremiere senere i år. Filmens trailer ser i hvert fald rørende ud.

Dramaet er baseret på den sande historie om den unge engelske børsmægler Nicky Winton, der reddede mere end 600 børn fra nazisterne i månederne op til 2. verdenskrigs begyndelse. 

Se traileren for 'One Life' nederst i artiklen.

Den 86-årige Oscar-vinder Anthony Hopkins spiller den aldrende Nicky Winton, der plages af en skyldfølelse over de børn, han ikke kunne bringe i sikkerhed i England i sin tid.

Først da han deltager i et tv-program disse mange år senere, hvor han overraskes af nogle af de overlevende børn - nu voksne - kan han langt om længe finde ro i den sorg og skyld, han har båret med sig gennem fem årtier. 

Filmen er baseret på bogen 'If It's Not Impossible...', der er skrevet af Nicky Wintons datter Barbara Winton, som blev udgivet i 2014 i anledning af hendes fars 105 års-fødselsdag.

Johnny Flynn portrætterer den unge version af Nicky Winton, mens rollelisten også byder på bl.a. Helena Bonham Carter, Jonathan Pryce og Lena Olin.

'One Life' har biografpremiere den 20. juni 2024 og er en del af Biografklub Danmarks program.