Optagelserne er startet: Se rollelisten til den nye Jurassic World-film

Fra Bridgeton-stjerne og Baby Reindeer-hovedrolle til Jigsaw
Billede
(© Jurassic World: Fallen Kingdom (UIP))

Opdateret 17. juni 2024 med nye informationer om produktionsstart.

Dinosaurerne får kamp til stregen i den næste Jurassic World-film. I hvert fald, når vi ser på det line-up af skuespillere, som står til at medvirke.

Det ser nemlig ud til, at man er ved at have samlet det endelige hold.

Scarlett Johansson blev annonceret tilbage i marts. Efterfølgende blev Bridgerton-stjernen Jonathan Bailey og Manuel García-Rulfo så tilføjet. Han er bl.a. kendt fra serien 'The Lincoln Laywer'.

Nu er den dobbelte Oscar-vinder Mahershala Ali i tale til en rolle i filmen. Det skriver Variety. Skuespilleren sikrede sig Oscar-statuetterne med sine roller i Green Book og Moonlight.

For en uges tid siden blev Rupert Friend - der bl.a. er kendt som Agent 47 i Hitman: Agent 47 og Peter Quinn i den anerkendte serie 'Homeland' - også en del af holdkortet.

Det stopper dog ikke her. Ifølge ComingSoon.net er intet mindre end fem nye navne nemlig kommet på rollelisten.

Det drejer sig om Tobin Bell, der nok er bedst kendt som seriemorderen Jigsaw i de brutale Saw-film og Richard Gadd, som er aktuel som skaber af og hovedrolle i Netflix-hittet 'Baby Reindeer'. 

De tre andre nye navne er Mehcad Brooks kendt som bl.a. Jax i 'Mortal Kombat' og James Olsen i serien 'Supergirl'. Videre finder man Community-stjernen og komiker Joel McHale samt Oliver Jackson-Cohen, der spillede titelrollen i 'The Invisible Man'.

Det skal dog siges, at ingen af de nye fem navne endnu er officielt bekræftet af Universal, studiet bag filmen.

Ifølge Variety er optagelserne gået i gang i Thailand den 13. juni, og senere vil holdet rykke til Malta og England. Arbejdstitlerne er lige nu 'Jurassic World 4' og 'Jurassic City'.

Gareth Edwards (The Creator) instruerer filmen baseret på et manuskript af David Koepp, der ligeledes skrev den første Jurassic Park fra 1993.

Handlingen i den nye film er indtil videre hemmeligholdt, men er sat til at få premiere allerede næste sommer.

Vi ved også, at den fremadstormende Hollyood-stjerne Glen Powell har sagt nej til at medvirke. Til The Hollywood Reporter har han fortalt:

- Jurassic er en af mine favorit film. Det er en af de ting, jeg har ønsket at lave hele mit liv. Men jeg laver ikke dén film, fordi jeg læste manuskriptet, og jeg tænkte med det samme, at min tilstedeværelse i den film ikke hjalp den.

'Jurassic World 4' har biografpremiere den 2. juli 2025.