Hugh Jackman afslører: "Det kom som et lyn fra en klar himmel"

Skuespilleren troede egentlig, at han var færdig
Hugh Jackman som Wolverine
(© 20th Century Fox)

En af de absolut mest ikoniske optrædener som superhelt, må næsten gå til Hugh Jackmans legendariske portrættering af X-Men-karakteren Wolverine.

Egentlig var det blevet annonceret, at Jackman med filmen Logan officielt ville lægge karakteren i graven, men sådan blev det altså ikke. 

For med den kommende Deadpool & Wolverine, kan Hugh Jackman prale med at have spillet karakteren hele 11 (!) gange. 

Du kan se traileren til 'Deadpool & Wolverine' nederst i artiklen.

I et nyligt interview påpeger Jackman dog, at han ikke selv var klar over, at han skulle vende tilbage til rollen, men at det derimod "kom som et lyn fra en klar himmel".

Som læser kan man måske gå hen og blive en smule skeptisk, da det umiddelbart godt kunne virke som en slags PR-stunt, hvor en ellers afviklet karakter, pludselig vender retur.

Men skal man tage skuespillerens ord for gode vare, så er det altså ikke tilfældet. Tværtimod faktisk: 

- Jeg sværger, da jeg sagde, at jeg var færdig, så troede jeg virkelig, at jeg var færdig. Fortæller Hugh Jackman og fortsætter:

- Men bagerst i mit hoved, lige siden jeg så Deadpool 1, har jeg tænkt "de to karakterer sammen". Jeg vidste det, jeg har vidst, at fansene har ønsket det lige siden, jeg tog kløerne på. 

Faktisk kom beslutningen så pludseligt, at Hugh Jackmans egen agent efter sigende ikke engang var klar over genoplivningen og det nye samarbejde. 

Men apropos samarbejde, så er det faktisk ikke første gang, at Hugh Jackman og Ryan Reynolds står overfor hinanden i de respektive roller som 'Wolverine og Deadpool'. 

De mødtes nemlig også i filmen X-Men Origins: Wolverine fra 2009, der dog fik en rimelig lunken modtagelse af både seere og kritikere. Og noget som vi helst ikke vil mindes om.

Når det er sagt, så har de sidste to Deadpool-film været store succeser, hvorfor man kan håbe, at den tredje i rækken, kommer til at være endnu et homerun

'Deadpool & Wolverine' får dansk biografpremiere den 24. juli. Du kan se traileren herunder: