Joker-instruktør om at have mistet sin rekord: "Det her er for meget"

Ønsker konkurrent tillykke
Billede
(© Warner Bros.)

Instruktøren bag kæmpesuccesen Joker fra 2019, Todd Phillips, har delt sine tanker om, at den nye superheltefilm Deadpool & Wolverine har overgået hans DC-film ved billetlugerne. 'Joker' har ellers holdt rekorden som den mest indbringende film med en såkaldt R-rating, der i USA betyder, at man skal være mindst 17 år gammel for at se filmen alene i biografen.

'Deadpool & Wolverine's billettal har dog været så imponerende, at den har slået adskillige rekorder og nu også har overtaget pladsen som den bedst indtjenende film med en R-rating. 

Efter 'Deadpool & Wolverine's succes, loggede Todd Phillips på Instagram for at kommentere situationen. 

Phillips opslag et redigeret billede af Deadpool, der udfører NSYNC-dansen fra Marvel-filmens åbningssekvens på toppen af ​​de efterhånden ikoniske "Joker-trapper", med en billedtekst, der lykønsker hovedrolleindehaver Ryan Reynolds og instruktør Shawn Levy, som også begge har været med til at skrive filmen.

Phillips skriver samtidig i spøg, at han vidste, at filmen ville blive stor, men at dens succes måske er lige i overkanten:

- Jeg er nødt til at tage hatten af for [Ryan Reynolds] og [Shawn Levy] for denne absolutte damptromle af en film. Vi vidste, at det ville blive stort, men det her er for meget. Tillykke til alle involverede!!

Før han var i spidsen for filmen om Gothams psykotiske superskurk, instruerede Phillips en række kendte komedier, heriblandt Hangover-trilogien, Road Trip og Old School.

Phillips har tidligere udtalt til Vanity Fair, at han stoppede med at lave komedier, fordi han mener, at "woke kultur" har ødelagt genren. Det kan være, at han nu må æde sine ord, da en film, som i den grad kan defineres som en komedie, nu har slået hans egen rekord.

Til gengæld har han allerede senere i år mulighed for at tage kronen tilbage, da efterfølgeren til 'Joker', der har fået undertitlen Folie à Deux, med Phillips ved roret har premiere med en R-rating til oktober.

Alt tyder dog på, at 'Deadpool & Wolverine' ikke er færdig med at lokke publikum i biografen. Du kan købe dine billetter her.

Se opslaget fra Todd Phillips herunder: