Kan du se det? Hovedrollen i ny dansk film er datter af to kendte skuespillere

Aktuel i 'Fuld af kærlighed'
Viilbjørk Malling Agger i 'Fuld af kærlighed'
(© Scandinavian Film Distribution)

Det nye danske drama Fuld af kærlighed er gået nummer 1 på de danske biograf-hitliste.

Filmen handler om, hvad der på overfladen ligner en helt almindelig dansk familie. 

Men efter en alvorlig ulykke i hjemmet bliver faren mødt med et ultimativt krav fra sin kone og deres tre børn: Stop med at drikke og gå i behandling, ellers vil vi ikke se dig igen. Og pludselig står den bare 20-årige Sofia midt i en dyb livskrise, der ikke engang er hendes egen. 

Hun påtager sig ufrivilligt ansvaret for at holde sammen på sin familie, netop som hun ellers var på vej ud i et selvstændigt liv som ung voksen med veninder, kæreste og rejseplaner.

Viilbjørk Malling Agger spiller rollen som Sofia. Man vil måske kende hende fra rollen som Falke i Tinka-julekalenderne, men stortalentet fik allerede sin filmdebut overfor Viggo Mortensen i dramaet Jauja fra 2014.

Sidste år var hun aktuel i de to danske film, Ustyrlig og Asfalt. Tillige kunne hun tidligere i år opleves i den roste biker-serie 'Bullshit' på Prime Video.

Skuespilevnerne løber i blodet på det 26-årige stjernefrø, der er datter af to rutinerede danske skuespillere.

Nemlig den Bodil-vindende Søren Malling, der er kendt fra et utal af danske film og tv-serier, herunder 'Borgen' og 'Efterforskningen', og Petrine Agger, hvis karriere startede i 90'erne og tæller roller i alt fra Bænken og 'Borgen' til Den store stilhed og 'Carmen Curlers'.

'Fuld af kærlighed' er skrevet og instrueret af Christina Rosendahl, som tidligere har delt flere rosende ord om Viilbjørk Malling Aggers store skuespiltalent. 

'Fuld af kærlighed' har også Lars Ranthe, Stine Stengade og Malaika Berenth Mosendane på rollelisten.

'Fuld af kærlighed' kan ses i de danske biografer nu.

Fotograf: Sofia Busk