Kristen Stewart forelsker sig i bodybuilder i ny film - men snart opstår problemerne

'Love Lies Bleeding' er premiereaktuel i biograferne
Love Lies Bleeding
(© Scanbox Entertainment)

Der er romantik, mord og øretæver i luften, når man i Love Lies Bleeding følger to rodløse kvinder i en kynisk verden af kriminalitet og store muskler. Sammen kan de dog måske finde et lys i mørket.

Find dine billetter til 'Love Lies Bleeding' på kino.dk her.

Lou spilles af Kristen Stewart, som man kender fra så alsidige film som Woody Allens romantiske komedie Café Society, monstergyset Underwater, prinsesse Diana-dramaet Spencer og naturligvis Twilight-filmene.

Katy O'Brian spiller den ambitiøse bodybuilder Jackie, der egentlig bare skulle have været på gennemrejse i byen, hvor Lou arbejder i det lokale fitnesscenter. Snart får de to dog et godt øje til hinanden.

Det bliver starten på et stormombrust forhold, der bestemt ikke er uden problemer. Bl.a. fordi begge kvinder kæmper med indre dæmoner og en kompliceret fortid.

Kærligheden mellem de to blomstrer imidlertid passioneret her i slut-80'erne i den lille støvede by i New Mexico, hvor historien udspiller sig.

Det betyder bl.a. også, at der er godt fart på pastelfarver, neonlys og højt hår, mens der tilføjes en kriminel underverden, masser af steroider og brutale mord.

Lou og Jackie rodes imidlertid snart ind i sin del af lyssky affærer, hvilket hurtigt truer med at splitte de to ad.

'Love Lies Bleeding' er instrueret og medforfattet af Rose Glass, der spillefilmsdebuterede med det yderst vellykkede religiøse gys Saint Maud i 2019. Ed Harris og Dave Franco er bl.a. også på rollelisten

'Love Lies Bleeding' har biografpremiere den 16. maj. Køb dine billetter her på kino.dk.