Kritiseret for at være for tynd: Træningsfoto viser ny Supermans vilde fysik

Deler opsigtvækkende træningsbillede
David Corenswet som Superman
(© Warner Bros.)

Vores første kig på David Corenswet som den ikoniske helt i James Gunns kommende Superman-film blev forleden afsløret. Nu har skuespillerens personlige træner delt et ekstra billede af Corenswet fra træningscentret, hvor vi virkelig får et ordentligt billede af hans fysiske transformation.

Da den relativt ukendte skuespiller blev castet, argumenterede mange fans for, at han var for tynd til at spille DC-helten.

Hvis man stadig er i tvivl, kan vi dog forestille os, at billedet nedenfor vil efterlade den tvivl på Krypton et sted. Det er i hvert tydeligt, at han nok skal kunne fylde kostumet ud. 

Se billedet i som det andet billede i Instagram-opslaget i bunden af artiklen.

Corenswet er blevet sammenlignet meget med den tidligere Superman-skuespiller Henry Cavill, siden det først blev annonceret, at han var en af kandidaterne til rollen. Det nye træningsbillede har da også blot smidt mere brænde på sammenligningsbålet, da ingen anden Superman-skuespiller har bulket så meget op som de to.

Corenswet har dog den fordel i forhold til Cavill, at han er et par centimeter højere. Som en af de to højeste skuespillere, der nogensinde har spillet Man of Steel i live-action og med en krop, der minder meget om Cavills imponerende Superman-fysik, er der en chance for, at Corenswet vil cementere sig selv som den mest fysisk imponerende Superman-stjerne endnu.

'Superman' får dansk biografpremiere den 10. juli 2025.