Lady Gaga om Harley Quinn-rolle: "Det bliver helt nyt og virkelig sjovt"

Superstjernen spiller Harley Quinn
Joker 2: Folie à Deux
(© Warner Bros. / Joker 2: Folie à Deux)

Lady Gaga er en af verdens største popstjerner, men efterhånden har hun bevæget sig mere og mere over i filmens verden. Først med succesen A Star is Born, dernæst i House of Gucci og senere i år i efterfølgeren til Joker fra 2019.

I Joker: Folie à Deux spiller hun rollen som Harley Quinn, der er titelpersonens kæreste – eller hvad man nu skal kalde det. Joker spilles igen af Joaquin Phoenix, der modtog en Oscar for sin præstation i etteren.

Det er indtil nu småt med kommentarer om, hvordan Gaga griber Harley Quinn-rollen an, men nu har hun udtalt sig i forbindelse med promoveringen af koncertfilmen 'Gaga Chomatica Ball'.

- Min version af Harley er min, forstår du, og den er meget autentisk for denne film og disse karakterer, har hun fortalt til Access Hollywood

- Jeg har aldrig lavet noget, som jeg har gjort i denne film før, så det hele bliver helt nyt og virkelig sjovt.

Således kan vi forvente en anderledes version af Harley Quinn, end den vi har set i Suicide Squad, Birds of Prey og The Suicide Squad, hvor Margot Robbie spillede rollen.

Samtidig kan vi forvente at se en anden side af Gaga, end vi har været vant til. Og hun er trods alt en person, der har udfordret vores opfattelse af, hvad en megastjerne kan tillade sig, ikke mindst i outreret påklædning.

Den franske undertitel 'Folie à Deux' kan groft oversættes til "galskab delt af to" og refererer til en delt psykose eller vrangforestillingslidelse. 

Plottet til filmen er holdt hemmeligt, men der er kommet en trailer, som kan give et fingerpeg i retning af, hvad vi har i vente. Bl.a. vil den indeholde musikalske elementer, hvilket giver god mening i betragtning af Gagas baggrund.

Todd Phillips indtager igen instruktørstolen og skriver filmen med Scott Silver, hvilket også var tilfældet med den første film.

'Joker: Folie à Deux' får biografpremiere den 2. oktober.