Ryan Reynolds crasher interview, og det bliver hurtigt MEGET akavet

Deadpool-skuespilleren går i kødet på sin hustrus medspiller
Ryan Reynolds interview It Ends with Us
(© Ryan Reynolds)

Skuespillere er vant til at foretage interviews med journalister i forbindelse med promoveringen af deres nye film, men Brandon Sklenar fik sig alligevel noget af en overraskelse.

Da han skulle fortælle om sin nye film It Ends with Us, hvori han spiller den ene hovedrolle overfor Blake Lively, mødte han nemlig ikke blot endnu en reporter. Foran ham sad nemlig pludselig megastjernen Ryan Reynolds!

Se hele interviewet nederst i denne artikel.

Herfra bliver det meget hurtigt utroligt akavet mellem de to mænd: Blake Liveys virkelige mand og så hendes kærlighedsinteresse i filmen. 

Alle, der kender Reynolds’ humor, ved, at han er ekspert i at skabe en pinlig situation, hvor ingen helt kan finde en grimasse, der kan passe.

Men det stopper ikke her. Efter Ryan Reynolds har grillet den sagesløse Sklenar, kommer selveste Ryans mor, Tammy Reynolds, ind for at fortsætte interviewet. Og som om det ikke var nok, overtager Hugh Jackman sidste del af interviewet.

Det hele er selvfølgelig ment som en joke, men er allerede gået viralt på de sociale medier. En halv mio. mennesker har fx set det på Ryan Reynolds’ egen YouTube-kanal på blot én dag. Over 1,5 mio. likes er det samtidig blevet til på skuespillerens Instagram-profil.

Således bringer Reynolds sine fantastiske markedsføringsevner, som vi senest har kunnet opleve i fuld flor i forbindelse med biografpremieren på Deadpool & Wolverine, over til sin hustru Blake Livelys nye film 'It Ends with Us'.

Og faktisk er der en lille dansk krølle på det hele. Parret kommer nemlig til Danmark i forbindelse med gallapremieren på filmen i Imperial i København fredag aften. Godt nok er Reynolds endnu ikke bekræftet fra officielt hold, men chancerne synes gode.

Ikke mindst efter Reynolds har udtalt, at han har besøgt Danmark flere gange, og at han holder af landet. 

'It Ends With Us' følger blomsterhandleren Lily Bloom (Lively), der er klar til at starte sit nye liv i Boston, hvor hun vil realisere sin livslange drøm om at få sin helt egen blomsterbutik. 

Her møder hun tilfældigvis den meget charmerende neurokirurg Ryle (Justin Baldoni), der slår benene væk under hende. De forelsker sig, men der er også sider i deres forhold, som skaber udfordringer. 

Da Lilys første kærlighed, Atlas (Brandon Sklenar), pludselig kommer ind i hendes liv igen, ændres hendes forhold til Ryle sig, og Lily indser, at hun må lære at stole på sin egen styrke for at træffe et umuligt valg for sin fremtid.

'It Ends with Us' får dansk biografpremiere den 5. september. Køb dine billetter her på kino.dk.