Se billedet: Toptrænet Zac Efron spiller muskuløs wrestler - så tæt er han på virkeligheden!

Holdet har også vundet en prestigefyldt filmpris
The Iron Claw
(© Nordisk Film Distribution / The Iron Claw)

Det kan være lidt af en opgave at portrættere et rigtigt menneske på film for skuespilleren bag. Bl.a. kan den fysiske fremtoning have stor betydning for troværdigheden af en given præstation.

Netop fysikken har i den grad fulgt med holdet i wrestling-dramaet The Iron Claw, hvor man følger den sande historie om de uadskillelige Von Erich-brødre, der i 1980'erne revolutionerede amerikansk wrestling.

I rollerne som de tre brødre finder man Zac Efron, Jeremy Allen White og Harris Dickinson som henholdsvis Kevin, Kerry og David Von Erich.

Hvis du har set traileren eller billeder fra filmen, har du også kunnet se, at både de store muskler og 80'er-frisuren er på plads.

Nu er der offentliggjort et billede, som viser virkelighedens brødre samt deres træner og far Fritz Von Erich, spillet af Holt McCallany. Ligheden er slående, ikke mindst hvad brødrene angår. Se billederne nederst i artiklen.

Castet har også allerede vundet en eftertragtet pris i kategorien Bedste ensemble ved prisuddelingen The National Board of Review.

Ikke nok med det, så blev filmen også en del af vinderne i kategorien Top Films, hvor titler som Barbie, Oppenheimer og Poor Things indfandt sig.

The National Board of Review blev grundlagt i 1909 og har siden dedikeret deres arbejde til at støtte biografen med grundværdier som at finde nyt talent og støtte unge filmskabere.

Vi på kino.dk holder desuden forpremiere på 'The Iron Claw' i Empire Bio i København den 13. december kl. 20.00. Det er hele 12 dage før den regulære biografpremiere.

Find dine billetter til forpremiere på 'The Iron Claw' her.

'The Iron Claw' har regulær biografpremiere den 25. december, og du kan finde dine billetter herunder.