Se den nye trailer: Michael Keaton skaber kaos i 'Beetlejuice 2'

Jenna Ortega er med i efterfølgeren
Beetlejuice Beetlejuice
(© Warner Bros.)

"Betelgeuse, Betelgeuse, Betelgeuse." 

Forhåbentlig var du fornuftig nok til ikke at læse det citat højt, men hvis du gjorde, kan du regne med snart at få besøg af en snusket poltergeist. 

Til september vender Michael Keaton tilbage til at puste noget liv i efterlivet, når efterfølgeren til Beetlejuice fra 1988 endelig ser dagens lys efter 36 år. 

Nu har Warner Bros. udgivet den første fulde trailer til filmen, der sætter flere af de originale skuespillere i Michael Keaton, Winona Ryder og Catherine O'Hara op imod nye stjerner som Jenna Ortega (Wednesday) og Arthur Conti (House of the Dragon). De gøres samtidig selskab af stjerner som Monica Bellucci som Beetlejuices kone, Willem Dafoe og Justin Theroux.

Du kan se traileren nederst i artiklen her.

Det fede ved traileren er, at den ser ud til at vende tilbage til de praktiske effekter, som man kender fra originalen. 

Altså med minimalt eller ingen brug af computerskabte billeder - og det passer perfekt til Tim Burtons gotiske univers.

Og det er netop Tim Burton, som er tilbage bag kameraet.

'Beetlejuice 2' følger efter en uventet familietragedie. Tre generationer af familien Deetz vender hjem til Winter River - som stadig er hjemsøgt af Beetlejuice.

Men da rebelsk teenagedatter Astrid ved et uheld får åbnet en portal til efterlivet, venter der nye udfordringer - ikke mindst fordi Beetlejuice blot venter på, at nogen skal sige hans navn tre gange...

'Beetlejuice Beetlejuice' får biografpremiere 5. september.