Se traileren: Kvinde fanget af jalous mand i ny erotisk thriller

'Kun os to' havde premiere ved dette års Cannes filmfestival
Kun os to
(© Filmbazar)

I en intens ny psykologisk – og erotisk thriller - præsenterer den franske instruktør Valérie Donzelli, en foruroligende fortælling om kærlighed og besiddelse. 

Kun os to havde premiere på den prestigefyldte Cannes Film Festival og er nu klar til at blive set af danske biografgængere. 

Den franske skønhed Virginie Efira (Benedetta) spiller en dobbeltrolle som tvillingesøstrene Rose og Blanche, og da sidstnævnte møder den charmerende Greg, spillet af Melvil Poupaud, opstår en lidenskablig affære.

Overbevist om, at hun har fundet den eneste ene, flytter parret sammen, men snart begynder hun at indse, at hun er fanget i et forhold med en mand, der viser sig at være både besidderisk og ekstremt jalous.

Du kan se traileren til ‘Kun os to’ nederst i artiklen. 

Traileren til ‘Kun os to’ giver et dramatisk indblik i Blanche og Gregs forhold, som hurtigt tager en dyster drejning. 

Først ser vi Blanche dybt betaget af Gregs kærlige og blide natur, men efterhånden som tiden går, ændrer hans adfærd sig markant. Gregs jalousi og uforudsigelighed sætter Blanche under et enormt pres, og hun begynder at frygte for sin egen sikkerhed.

I takt med at musikken intensiveres, klippene bliver hurtigere og billedet bliver mørkere, ses Greg chikanere, stalke, og verbalt angribe den unge kvinde. Det er en brutal og realistisk skildring af vold i ægteskabet.

Aflsutningsvis slutter traileren med en tydeligt berørt Blanche der forbedrer sig på “krig”. 

Kun os to
Kun os to (© Filmbazar)

For filmelskere er der måske én speicifk film, som ‘Kun os to’ vækker minder om: Alfred Hitchcocks klassiker Rebecca - en film som i 2020 også fik en genindspilning til Netflix. 

I 'Rebecca' gifter en ung kvinde sig nemlig også med sin drømmemand og flytter ind i hans hjem. Men også her viser det sig hurtigt, at manden er langt fra hendes forventninger.

Med en gribende skildring af Blanches voksende desperation og Gregs skræmmende transformation er ‘Kun os to’ klar til at holde publikum på kanten af deres sæder.

‘Kun os to’ har biografpremiere den 19. september og du kan købe din billet her på Kino.dk.


Køb billetter