Stjerne afslører: Denne film vil "nulstille" Marvel

'Captain America 4' vil bane vejen
'Falcon and the Winter Soldier'
(© 'Falcon and the Winter Soldier' / Disney)

Noget kunne tyde på, at Marvel er ved at lægge hele deres strategi om. I år får kun en MCU-film premiere. Det bliver Deadpool and Wolverine til sommer.

Herefter skal vi vente helt til februar, hvor Captain America: Brave New World venter. Og noget tyder på, at vi skal tage under titlen ret seriøst. Især set i et større MCU-perspektiv.

Det afslører hovedrollen i filmen - den nye Captain America, bedre kendt som Falcon - Anthony Mackie i et nyt interview med Entertainment Weekly.

- Denne film er en tydelig nulstilling. Den genopretter ideen om, hvad dette univers er, og hvad dette univers er på vej til at blive, forklarer Anthony Mackie og fortsætter:

-Jeg tror, at med disse film får vi en tydelig, ny branding af, hvad Marvel styrer imod, på samme måde, som de gjorde det med 'Captain America: The Winter Solider'.

Med "film" i flertal kunne Mackie referere til Thunderbolts, som forventes at følge efter 'Captain America 4' i maj 2025.

De to film kunne meget vel afsløre, hvem der bliver den næste store skurk i MCU. Tidligere i år fyrede Marvel nemlig Jonathan Majors, som hidtil havde spillet universets næste hovedskurk Kang. Mackie indikerer, at noget a la dette kommer til at ske i hans film.

'Brave New World' er en reference til Aldous Huxley klassiske roman af samme navn. Men som skrevet tidligere, så varsler titlen også om en ny tid i MCU:

- Titlen antyder, at der er ny, større fjende nu; der er en ny grænse, som vi skal overvinde, udtaler Mackie og fortsætter:

- Fra 'Captain America: The First Avengers' til 'Endgame' var fjenden altid det gode mod det onde. Nu, hvor vi har overvundet det, hvor går vi så hen? Når skurkene dukker op igen, i hvilken form dukker de så op? Det er ny historie med nye karakterer, med nye overbevisninger, og det skaber en ny ide om denne nye verden, som var er på vej ind i.

'Captain America: Brave New World' vil dog trække på en række tråde helt tilbage til den første MCU-film, The Incredible Hulk fra 2008, da både Liv Taylor og Tim Blake Nelson vil gentage deres roller. Sidstnævnte som skurken The Leader.

Det lyder ikke til, at vi skal forvente tidsrejser og multiverser i den næste Captain America, som i høj grad lader til at gå tilbage til den filmseries thriller- og spionrødder. Samtldig skal den etablere Mackies Falcon som en fremtrædende Avenger i det nye MCU.

'Captain America 4: Brave New World' får premiere i februar 2025.

LÆS OGSÅ: Se det første billede af Harrison Ford som ikonisk Marvel-karakter