Stjerne afslører: Havde pingvin-penis på under optagelserne af ny serie

Så har vi hørt det med
The Penguin
(© HBO Max / The Penguin)

Første afsnit af den nye gangsterserie The Pinguin om Batman-skurken Pingvinmanden aka Oz Cobb har netop haft premiere på Max.

I den forbindelse fortæller seriens titelrolleindehaver Colin Farrell om sin totale transformation til Gotham-gangsteren - og han har en overraskende afsløring i ærmet.

For ikke nok med at hele hans krop er forvandlet og ansigtet dækket med makeup og proteser, der har gjort skuespilleren ukendelig, så gik han hele vejen og bar en … pingvin-penis (!) under en af optagelserne. Det skriver People.

Der er nemlig en scene, hvor The Pinguin optræder afklædt. Men selvom man ikke ser denne såkaldte pingvin-penis, så bærer Colin Farrell den altså foranlediget af Mike Marino, der står bag pingvin-forvandlingen:

- Marino er så forskruet og genial. Han var ligesom: "Jeg har lavet en pingvin-penis til dig". Jeg sagde: "Virkelig? De kommer ikke engang til at se den. Jeg ved ikke, om jeg vil gå på settet med en pingvin-penis." Colin Farrell uddyber:

- Og han sagde så: "Nej, nej, nej […] Den er aftagelig, det er velcro. Den har et næb for enden af sig." Så jeg havde en pingvin-penis på.

Første gang, vi så Colin Farrell som pingvinen, var i The Batman fra 2022, hvor man finder Robert Pattinson i den hævnende titelrolle.

Det tager cirka tre timer for Colin Farrell at blive fysisk forvandlet til The Pinguin, hvor det faktisk kun er hans hænder, der ikke er blevet dækket til med det ene eller andet.

Den otte episoder lange miniserie skal fungere som en slags bindeled mellem netop 'The Batman' og dens efterfølger The Batman 2.

'The Pinguin' kan ses på Max.