Vender Deadpool tilbage? Ryan Reynolds giver ærligt svar

'Deadpool & Wolverine' er en stor succes
Deadpool & Wolverine
(© Deadpool & Wolverine / Walt Disney Pictures)

Deadpool & Wolverine er gået på vej til at blive en af årets største film på verdensplan. Alene i Danmark har over 200.000 været i biografen og se superheltefilmen.

I filmen kalder Deadpool sig selv for "Marvel-Jesus". Og han kan meget vel blive MCU's redningsmand. Den nye film ser i hvert fald ud til at blive den største succes i flere år for tegneserie-giganten.

Men er Deadpools arbejde så færdigt? Eller "genopstår" Marvels Messias mon igen til en ny film? Det har Ryan Reynolds nu givet et ærligt svar på.

Til Collider fortæller Deadpool-skuespilleren:

- Jeg vil sige, at Shawn [Levy, instruktør] og jeg har været ret klar i spyttet på den mest kærlige måde, fordi det bedste luksusproblem, som noget menneske kunne have, er et stuide, som siger: "Hvad skal der ske næste gang?" eller "Hvordan kan vi lave noget mere".

- Men denne film blev lavet som en komplet oplevelse. Det er ikke ment som en reklame for en anden film. Den var aldrig tiltænkt noget af den slags. Og jeg synes, at det er en fornøjelse at lave en film med det i mente.

- Men ærligt talt. I dette øjeblik, ved jeg faktisk ikke, om jeg nogensinde vil have Deadpool-dragten på igen - jeg håber, at jeg skal det - men jeg ved det ikke. Lige nu er den hængt ind i skabet i et stykke tid, og så ser vi, hvad der sker.

Ryan Reynolds har været drivkraften bag Deadpool-filmene, og uden ham som kreativ indpisker vil vi formentlig ikke se en Deadpool-film igen.

Men med Deadpools indtog i MCU er der nu åbnet for, at han kan dukke op i andre film og serier i universet. Hvis de kan få hans blodige stil til at passe ind.

Det har dog ikke afholdt Reynolds fra at opfordre til at lave bl.a. en film om en anden Marvel-karakter, der gæsteoptræder i 'Deadpool & Wolverine'.

'Deadpool & Wolverine' kan ses i biograferne nu - find billetter her.

Køb billetter