Will Smith-prut lukkede filmoptagelser ned i 3 timer

Instruktør deler historie om stjernen
Billede
(© Men in Black / SONY PICTURES)

Barry Sonnenfeld har arbejdet med Will Smith af flere omgange. Først i megasuccesen Men in Black, dernæst i dens to efterfølgere.

Nu har instruktøren så delt en privat detalje om sit samarbejde med Will Smith. "Han er en prutter".

Det fortæller Sonnenfeld i podcasten Let’s Talk Off Camera With Kelly Ripa (via Variety) hvor han deler en anekdote om en særlig situation under optagelserne til førnævnte 'Men in Black'.

Barry Sonnenfeld fortæller, at man på et tidspunkt under optagelserne af 'Men in Black' simpelthen måtte lukket filmsettet ned i tre timer, fordi Will Smith havde sluppet en vind.

Ifølge instruktøren skete det under en scene overfor kollegaen Tommy Lee Jones, hvor de sidder i en transformerende bil, der kører med hyper-hastighed og skal vælte omkuld. Derfor var de to skuespillere "hermetisk forseglede" i en lille kuppe, der udgjorde bilen.

- Jeg siger: "Kameraet kører", og jeg hører Will Smith sige, "Åh Jesus, undskyld. Tommy, undskyld. Baz, få fat i stigen." Og jeg hører Tommy sige, "Det er fint, Will. Det skal du ikke tænke over"... Jeg aner ikke, hvad der sker, vel?

- Så vi skynder os over med stigen. Og Tommy ræser ned ad stigen. Og det der skete var, at Will Smith er en prutter. Det er nogle mennesker bare. 

- Og du vil virkelig ikke være inde i et meget lille, hermetisk lukket rum med en Will Smith-prut. Du vil ikke engang sidde ved siden af ham på Disney ranch.

Sonnenfeld fortæller afsluttende:

- Vi evakuerede settet i omkring tre timer. Og det er fantastisk. Nej, han er altså en sød fyr. Han prutter bare. Det gør nogen, andre gør det ikke.