Zack Snyder vil "fikse" sin udskældte film fra 2011

Fortjener 'Sucker Punch' en chance til?
Sucker Punch
(© Warner Bros.)

Zack Snyders film har det med at dele vandene. Om det er hans fortolkning af DC's superhelte eller det nyeste science fiction-projekt 'Rebel Moon' på Netflix, så er meningerne som regel delte om instruktørens værker.

En af karrierens tidligere film synes dog at være blandt hans mest splittende. 

Sucker Punch, der udkom i 2011 og havde en række yngre kvinder i front som kampparate action-babes, blev haglet ned af kritikerne, men har et kultfølge af fans. 

Zack Snyder selv har ikke kunnet parkere filmen, og i et nyt interview med Empire Magazine fortæller Man of Steel-instruktøren, at han gerne vil "fikse" filmen:

- Den eneste film, jeg ville ændre, er 'Sucker Punch', fordi den blev aldrig ordentligt færdig. Selv Director’s Cut-versionen er ikke den korrekte version. Det er i virkeligheden bare en forlænget version. Hvis jeg havde chancen, ville jeg fikse den film.

- Jeg har allerede optaget det; de skal bare lade mig sætte det sammen. Vi spørger om det engang imellem. Vi skal spørge igen. Jeg tror, der må være et vindue, hvor ingen har filmen, siger Snyder med henvisning til, at han selv skal have totalt råderum om filmen uden studie-indblanding.

Afslutningsvist fortæller instruktøren, at hvis der er nogle fans, som vil starte en kampagne på samme måde, som hans version af Justice League blev til, så har de hans fulde opbakning.

Emily Browning, Vanessa Hudgens, Abbie Cornish, Jena Malone og Jamie Chung spillede dengang hovedrollerne i 'Sucker Punch'. 

Zack Snyder er næste gang aktuel med 'Rebel Moon – Part Two: The Scargiver' på Netflix den 19. april. Læs mere her.

Du kan også se vores interview med Snyder om tilblivelsen af Zack Snyder's Justice League tilbage i 2020: