Bekræftet: Årets mest hypede gyserfilm får dansk premieredato

Oplev Nicolas Cage som seriemorder i 'Longlegs'
Longlegs
(© Longlegs / Scanbox)

Nicolas Cage har igen, igen skabt stor omtale med sin seneste præstation - denne gang som forstyrret seriemorder i gyserfilmen Longlegs. Og efter stor omtale og en succesfuld amerikansk biografåbning har filmen nu fået dansk premieredato.

'Longlegs' kan ses i de danske biografer landet over fra den 8. august. Det skriver distributionsselskabet Scanbox i en pressemeddelelse. 

Gyseren følger den unge og talentfuld FBI-agent Lee Harker, der bliver sat på den uløste sag om en seriemorder på fri fod. Se filmens trailer nederst.

Efterhånden som sagen foldes ud, kommer agenten bl.a. også på sporet af det okkulte, mens hun finder en personlig forbindelse med den nådesløse seriemorder, der skal stoppes, før han kaster sig morderisk over en ny og uskyldig familie.

I rollen som seriemorderen finder man Nicolas Cage, hvis CV tæller titler som Wild at HeartFace/Off og Mandy samt The RockAdaptation og Pig

FBI-agenten portrætteres af Maika Monroe, som man vil kende fra film som gyseren It Follows og thrilleren The Guest.

'Longlegs' har kørt en enormt succesfuld marketingkampagne online, hvor trailers og andet materiale har undladt at vise ansigtet på Nicolas Cages karakter. Dette har kørt filmen i stilling som årets mest hypede gyser.

I en video kan man bl.a. høre, hvordan Maika Monroes rigtige puls stiger, første gang hun skal spille over for Cage som Longlegs. 

Kritikere har længe beskrevet, hvor uhyggelig filmen er, og hvordan den bliver siddende i kroppen længe efter, man har set den. Efter den amerikanske premiere har flere også delt måbende reaktioner på sociale medier efter deres biograftur.

'Longlegs' får dansk biografpremiere den 8. august.