Dansker skal spille sammen med Brad Pitt i ny Formel 1-film

Premieredatoen er fastlagt
Nattenvagten - Dæmoner går i arv
(© Nattenvagten - Dæmoner går i arv / Nordisk Film )

Der kommer fart på i Brad Pitts næste film, der handler om Formel 1. Samtidig får den dansk islæt i form af skuespilleren Kim Bodnia. Det skriver Variety.

Formelt 1-filmen, der endnu ikke har nogen titel, er planlagt til at få biografpremiere den 27. juni 2025 i USA. Apple Original Films står for produktionen og samarbejder med Warner Bros. om biografpremieren.

Apple har på det seneste udsendt en del film i biografen, inden de udkommer på streamingtjenesten Apple TV+, deriblandt Napoleon, Killers of the Flower Moon og Argylle.

Vi ved endnu ikke, hvilken rolle Kim Bodnia får, og plottet er endnu ukendt, men det forventes, at der kommer et stort fokus på racingsekvenserne, ikke mindst fordi den udvikles til IMAX-formatet.

Kim Bodnia har fart i den internationale karriere, og udover roller i Netflix-succesen 'The Witcher' og den roste serie 'Killing Eve', er han også at finde i den nye Disney+-film 'Young Woman and the Sea' overfor Star Wars-stjernen Daisy Ridley.

Danskeren kommer i Formel 1-filmen til at spille overfor Kerry Condon, Javier Bardem, Tobias Menzies, Sarah Nile og Samson Kayo udover selvfølgelig Brad Pitt i front.

Instruktøren hedder Joseph Kosinski, og han er vant til at lave film med fart i. Senest passerede han lydmuren med kæmpehittet Top Gun: Maverick

Kim Bodnia er den anden dansker, der indspiller film med Brad Pitt. For nyligt blev traileren til filmen 'Wolfs' udsendt, og i den film spiller Hollywood-stjernen overfor bl.a. Zlatko Burić

En sjov detalje er, at både Bodnia og Burić havde gennembrudsroller i den danske film Pusher fra 1996.

Formel 1-filmen forventes at få biografpremiere den 27. juni i USA og formentlig i Danmark dagen forinden.