Første lynhurtige trailer til ny Formel 1-film med Brad Pitt og danske Kim Bodnia

'Top Gun: Maverick' bare med Formel 1-biler
Brad Pitt og Kim Bodnia i 'F-1'
(© Warner Bros.)

Forestil dig Top Gun: Maverick, men hvor jagerflyene og Tom Cruise er skiftet ud med Formel 1-biler og Brad Pitt. Den er den vibe, vi får af første trailer til storfilmen 'F1'.

Sat til tonerne af Queen-sangen ”We will rock you”, kan man se Brad Pitt som racerkøreren Sonny Hayes, der beder sin mekaniker om en bil, som er klar til kamp – og så kan hun ellers blæse på sikkerheden!

Se den første teaser-trailer nederst i artiklen.

I 'F1' vender den tidligere racerkører Sonny (Pitt) tilbage til Formel 1 og bliver den af det pressede hold APXGP.

Filmen er lavet i samarbejde med ti virkelige Formel 1-hold, og flere scener er skudt under virkelige raceløb, som det også kan ses i den intense trailer.

'F1' stiller i stærk holdopstilling med flere interessante navne, udover Pitt, tæller rollelisten således Kerry Condon, Javier Bardem, Damson Idris, Tobias Menzies, Sarah Niles og Samson Kayo.

Med danske briller er der endnu mere at glæde sig til. Kim Bodnia er nemlig en del af 'F1', og i den første trailer får vi faktisk de første glimt af den danske skuespiller, som ser ud til at være en del af Pitts hold på den tekniske side.

Den tidligere ’Top Gun: Maverick’ reference kommer ikke ud af den blå luft, ’F1’ er nemlig instrueret af Joseph Kosinski, der netop stod bag kameraet på den meget succesfulde Tom Cruise-film.

Kosinski producerer ligeledes filmen - i samarbejde med Brad Pitt, Hollywood-legenden Jerry Bruckheimer og den ikoniske racer-kører Lewis Hamilton. Rygterne går på, at filmen har et virkelig stort budget!

’F-1’ står til at få dansk biografpremiere den 25. juni 2025.