Her er publikums første reaktioner på ny Afdeling Q-film: "Elskede alt ved filmen"

Carl, Assad og Rose kan opleves i biografen netop nu
Den grænseløse
(© Armands Virbulis / Nordisk Film)

Allerede efter åbningsweekenden på den nye Afdeling Q-film Den grænseløse har krimien solgt 85.923 billetter inklusiv solgte billetter til filmens forpremierer. Det er det bedste, en dansk film har præsteret i flere år.

Det betyder bl.a. også, at reaktioner og anmeldelser af filmen fra kino.dk's læsere er begyndt at tikke ind. Du kan læse med og skrive din egen anmeldelse på filmens profil her.

Vi har samlet en række af dem nederst i artiklen, og de, der er gået til tasterne, har været positive med uddelte stjerner fra 4-6.

'Den grænseløse' følger Carl Mørck, Rose og Assad, der tager til Bornholm for at efterforske en uopklaret sag om en ung kvindes mystiske død. Snart kastes det umage trekløver ind i sagen med livet som indsats.

Ulrich Thomsen indtager rollen som den garvede kriminalkommissær Carl Mørch, Sofie Torp spiller Rose, mens Afshin Firouzi er nyt ansigt i Assad-rollen. 

LÆS OGSÅ: Derfor har ny Afdeling Q-film skiftet Assad-skuespiller

Bag kameraet finder man instruktør Ole Christian Madsen (Flammen & Citronen) og manuskriptforfatter Jakob Weis (Den tid på året).

Brugeranmeldelser af 'Den grænseløse' på kino.dk:

 

6/6 stjerner

"Klar anbefaling! Elskede alt ved filmen. Filmen har en god blanding af humor og spænding, og jeg var underholdt fra start til slut. Det nye trekløver gør det rigtig godt og visuelt er filmen smuk! Klart 6 ud af 6 stjerner. Min yndlingsfilm fra Jussi Adler-universet." - Mia Rasmussen

5/6 stjerner

"Fed film, gode skuespillere. Filmen var meget forudsigelig, flot filmet og god historie. God musik." - Mr. SNAKE

5/6 stjerner

- En fin og veludført film. Jeg vil dog også sige, efter at have set 'Marco effekten', så kunne det næsten kun blive bedre. - Noah

4/6 stjerner

- En ganske okay filmatisering af Jussi Adler-Olsen-bogen 'Den grænseløse'. Jeg ærgrer mig over, at man valgte at udskifte skuespilleren Fares Fares, i det hans fortolkning af Assad er den, som har været mest tro mod karakteren fra bogen. - Daniel Jørgensen

'Den grænseløse' kan ses i biografen netop nu. Køb dine billetter til filmen her.