Hollywood-stjerner afslører deres vildeste biografture: Fra grædende mænd til s*x på bagerste række

Interview med holdet bag 'Twisters'
Twisters
(© Twisters / Warner Bros.)

Tornadosæsonen har ramt de danske biografer med actionfilmen Twisters, der er en fortsættelse af 1996-filmen Twister med Bill Paxton og Helen Hunt.

Hollywood-stjernerne Glen Powell og Daisy Edgar-Jones overtager denne gang hovedrollerne som stormjægere, og i forbindelse med filmens premiere inviterede Warner Bros. os til London for at snakke med det biografaktuelle hold.

'Twisters' indeholder selvfølgelig flere tornadoer, og i den nye film bliver en lokal biograf også ramt. Derfor spurgte vi skuespillerne ind til deres egne mest vanvittige besøg i biografen. Og her varrierede svarene fra gråd og skrig til andre biografgængeres seksuelle oplevelse.

Se hele interviewet nederst.

Anthony Ramos startede ud med sin historie, som inkluderede action både foran ham på lærredet og på rækken bag ham.

- Hvilken kanal er dette – er dette normalt tv? Ser børn det her? Startede stjernen grinende ud.

- Der var to personer, der slog sig løs på bagerste række i biografen – det var ret skørt!

- Jeg kan ikke huske hvilken film, det var til. Det var sikkert en eller anden actionfilm – og der var action deromme... Action foran, action bagved. Det var vildt, afsluttede Ramos til Powell og Edgar-Jones' forbavselse. 

Daisy Edgar-Jones fortalte om, da hun så gyserfilmen Hereditary i biografen, og der var en kvinde, som ikke kunne stoppe med at skrige, mens Powell fortalte en rørende historie om at se Top Gun 2: Maverick med grædende biografejere. 

- Jeg fik muligheden for at se 'Top Gun' efter pandemien, da alle ligesom troede, at film var døde, og jeg sad med alle biografejerne ved Cinema Con.

- Og jeg så alle de her voksne mænd, der allesammen stortudede – fordi de var sådan "VI ER TILBAGE!" "BIOGRAFERNE ER TILBAGE!"

- Så det var helt sikkert min mest specielle oplevelse i en biograf, afsluttede Powell.

Se hele Twisters-stjernernes biografhistorier i interviewet herunder.

'Twisters' kan ses i biografen nu. Find dine billetter her på kino.dk.

Køb billetter