Se traileren: Ny Dahmer-opfølger kommer snart til Netflix

’Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story’ får premiere på Netflix
Monsters The Lyle and Erik Menendez Story
(© Netflix)

"Jeg ved, at de ville være stolte af os".
 
Sådan lyder det fra Erik Menendez, da han til sin bror Lyle omtaler det brutale mord på deres forældre i trailen til Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story.

Fra skaberne af seriemorder-hittet ’Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ kommer nu true-crime-fortællingen om brødreparret Lyle og Erik Menendez, der på brutal vis dræbte deres forældre den 20. august 1989.

Den første trailer til serien, som rammer Netflix den 19. september, er netop blevet offentliggjort, og i den ser vi brødeparret skeje ud med både mord og våben, men også med limousiner, roomservice og vilde fester. 

Se den nye trailer til 'Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story’ nederst i artiklen.

’Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story’ fortæller historien om Lyle og Erik Menendez og de begivenheder, der fulgte i kølvandet på de brutale drab på deres forældre.

Uddover at skildre det brutale mord, dykker serien specialt ned i den efterfølgende efterforskning og de retssager, der fangede hele Amerikas opmærksomhed. Og som nu er klar til at fange hele verdens opmærksomhed på Netflix.

Til trods for at sådanne mord burde resultere i øjeblikkelig fængselsstraf, ses det i traileren, hvordan det unge brødepar lever et vildt liv, meget optaget af den medieomtale der omringer dem. Noget de virker til at nyde i fuld drag. 

Traileren viser også en tilsyneladende barsk opvækst, hvor vold og streng opdragelse spiller en central rolle. Det kunne signalere, at serien muligvis følger en lignende struktur som den populære Dahmer-serien, hvor der lægges vægt på hovedpersonernes tidlige liv og formative oplevelser.

I rollerne som det berygtede brødrepar finder vi de unge skuespillere Alexander Chavez og Cooper Koch, mens deres forældre spilles af veteranerne Chloë Sevigny, som blev Oscar-nomineret for Boys Don't Cry, og Oscar-vinderen Javier Bardem fra No Country for Old Men.

Serien er som skrevet skabt af de samme folk som lavede seriemorder-hittet ’Monster: The Jeffrey Dahmer Story’, som tog Netflix med storm i 2022. Der er derfor høje forventninger til den nye fortælling i “monster-universet”.

’Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story’ kan ses på Netflix fra den 19. september.